Péče o tělo

Rychlý návod, jak jednoduše vyhladit oční vrásky

S přibývajícím věkem se zvyšuje počet vrásek. Kůže je povolená a jsou na ní vidět první vrásky. Nejvíce jsou patrné v oblasti očí a to již v mladistvém věku. Z tohoto důvodu se mnoho lidí snaží různými způsoby dosáhnout zdravějšího a mladšího vzhledu. V tomto článku si řekneme, jak jednoduchým způsobem bojovat proti vráskám kolem očí.

Vzhled určují životní návyky a genetické faktory

Tkáně a svaly kolem očí začnou s vyšším věkem ochabovat. Dalším důvodem proč se tomu tak děje, kromě věku, jsou životní návyky a genetické faktory. S výše uvedenými důvody však nic neuděláte. Čas nejde zastavit. Můžete ho však zpomalit přírodním řešením, které umí dělat zázraky.

Přírodní recept na vyhlazení vrásek:

  • vatová tyčinka
  • vaječný bílek

Namočte vatovou tyčinku do vaječného bílku. Poté zavřete víčka a bílek jemně rozetřete. Po celou dobu mějte oči zavřené. Počkejte, až bílek zcela zaschne. Pokud pospícháte, můžete použít fén, který urychlí proces. Nakonec si oči opláchněte vlažnou vodou. Postup opakujte několikrát v týdnu a uvidíte, že již po prvním týdnu získají vaše oči mladistvý vzhled.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button