OstatníPéče o tělo

Tvar vašeho zadečku napoví hodně o ukládání tuku

Lidé mají hýždě různě tvarované, to je všeobecně známo. Velikost zadečku může hodně napovědět o celkovém zdraví člověka. Tuky se obvykle skladují kdekoliv po lidském těle, někdy také v zadních partiích. Podívejte se na níže přiložené fotografie a dozvíte se více informací o vašem zdraví právě díky velikosti hýždí.

Rovnoměrné pozadí

Vaše hýždě mají tvar čtverce. Možná se může objevovat trocha tuku okolo zadečku. Pomůže cvičení, které posílí hýždě. Sníží se přebytečný tuk okolo pasu a svaly tak budou pevné a silné.

Kruhový tvar

Kruhový tvar pozadí je zdravý. Znamená to také, že se může ukládat nějaký tuk v okolí horní části hýždí. Pokud je to i váš případ, doporučujeme cvičení, aby se odstranil přebytečný tuk.

Hýždě ve tvaru obráceného srdce

Tohoto tvaru chce pravděpodobně dosáhnout mnoho jedinců. Spodní část hýždí je plná a směrem k pasu se zužuje. Tento tvar může znamenat, že se tuky a kilogramy navíc budou ukládat ve stehnech. Máte také tendenci ztrácet tuky rychleji. Postupem času se tuky budou přesouvat do střední části.

Tvar obráceného trojúhelníku

Tvar obráceného trojúhelníku se objevuje u starších žen. Tuk ze spodní části se začíná přesouvat do jiné části těla a to vlivem věku a nedostatku estrogenu. Jestliže máte tento problém, pak myslete na odstranění tuku, protože to může ovlivnit srdce a další zdravotní problémy.

Všechny tvary hýždí se mohou zlepšit do požadovaného tvaru, stačí jen trocha tréninku a pravidelného cvičení. Tím získáte pevné a silné pozadí, které bude vaší chloubou. A co víc, nadbytečné tukové zásoby zmizí, budete se cítit lépe a pohodlně. Začít můžete hned!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button