Jídlo a stravováníPéče o těloPřírodní léčba

Vitaminový salát, který vám pročistí tělo

Vitaminový salát, který je vám pročistí tělo je složen z dostupných surovin, které jsou velmi levné. Pravidelnou konzumací salátu si pročistíte tělo, získáte potřebné vitamíny a pořádnou dávku energie.

Přírodní detox za hubičku

Chcete si pročistit tělo a nevíte jak na to? Detox vám pomůže vyčistit trávicí trakt od přebytečného tuku, reguluje hladinu kyseliny v žaludku a také snižuje hmotnost. Detoxikační vitamínový salát je bohatý na vitamíny, minerály, vlákninu a pektin. Jaké potraviny budete potřebovat?

Složení:

  • Zelí
  • Řepa
  • Mrkev
  • Citronová šťáva
  • Olivový olej

Příprava vitamínového salátu je velmi jednoduchá. Rozdělte si zelí, řepu a mrkev v poměru 3:1:1 a přidejte trochu koření podle chuti (petržel, celer, …). Promíchejte zeleninu, aby se uvolnila šťáva a přidejte citrónovou šťávu. Opět důkladně promíchejte a nakonec přidejte olivový olej nebo jiný rostlinný olej dle vlastního výběru. Do salátu za žádnou cenu nepřidávejte sůl.

Tak a je to! Váš zdravý salát plný vitamínů je připraven. Dopřejte si tuto detoxikační bombu k večeři po dobu tří dnů a budete překvapeni výsledky, které vás ohromí.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button