Péče o těloZdravé tipy

Kokosový olej a jedlá soda vám pomohou omládnout o 10 let!

Kdo by nechtěl vypadat mladší a rovnou o deset let? To je sen! Ve většině případů je nutno sáhnout k drahým a ne vždycky účinným krémům a sérům. Popřípadě je nutno sáhnout k radikálnějšímu řešení, tedy k plastické operaci. My však známe způsob, jak se vyhnete obojímu a přesto omládnete! Dnes pro vás máme recept na přírodní lék, který pomůže čistit póry, eliminuje akné a černé tečky. Navíc pomáhá snížit vrásky a zlepšuje pokožku.

Přírodní kombinace

Jde o lék, který obsahuje přírodní produkty, tedy žádné chemické látky, které mohou pleti škodit. Tato kombinace může zbavit pokožku mrtvých buněk, odstraní přebytečné nečistoty a prach. Minimalizuje a odstraňuje také akné, jizvičky a zarudnutí. Jde o čisticí prostředek, který kombinuje dvě úžasně účinné přírodní složky. Jaké to jsou? Jde o kokosový olej a jedlou sodu.

Vynikající jedlá soda

Jedlá soda se běžně využívá v domácnosti, nejčastěji se využívá v kuchyni, jako pomocník při pečení. Můžete jí však využít i jinak, je možno jí využít jako leštící přípravek, dezodorizační prostředek pro domácí použití, prostředek pro hloubkové čištění. Jedlá soda v podstatě může nahradit mnoho toxických čisticích prostředků pro domácnost. Kromě toho však může jedlá soda být využitá jako kosmetický přípravek a to nejen na pokožku, ale také na zuby, vlasy a podobně.

Léčebné účinky

Jedlá soda poskytuje skvělé léčebné účinky. Jedlá soda totiž má schopnost udržovat normální pH pokožky a brání tak akné. Kokosový olej je extrémně silným přírodním prostředkem. Má silné antibakteriální, hydratační a hojivé vlastnosti. Má vynikající kombinaci mastných kyselin, které poskytují pro lidské zdraví víc přínosů. Díky těmto účinkům je tato směs skutečně zázračným elixírem. Exfoliuje pokožku, odstraňuje nečistoty a léčí mnohé kožní stavy. Jdou hluboko do kůže, čistí póry a pomáhá proti černým tečkám a proti akné. Jak připravit tento lék?

Ingredience:

  • 2 lžíce organického extra panenského kokosového oleje
  • 1 čajová lžička jedlé sody

Postup:

Vezměte malou misku, do které vložíte obě ingredience. Dobře promíchejte, měla by vám vzniknout pasta, kterou aplikujete přímo na pokožku a pomalu třete danou oblast. Nechte působit alespoň pět minut. Následně opláchněte, k čemuž použijte teplou vodu. Během oplachování masírujte pokožku ještě jednou. Kokosový olej má schopnost důkladně pokožku hydratovat, tudíž nemusíte po této proceduře využívat hydratační krém.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button