OstatníPéče o těloPřírodní léčba

Regulujte hladinu cukru v krvi, jde to i bez léků s tímto domácím lékem!

Cukrovka je nepříjemná nemoc, s níž se potýká opravdu mnoho lidí. Ať už máte diabetes typu 1 nebo typu 2, obvykle je těžké kontrolovat hladinu inzulínu. S domácím lékem, který je jednoduchý a přitom velmi účinný bude kontrola cukru v krvi a regulace hladiny cukru v krvi velmi jednoduchá.

Vysoká a nízká hladina cukru v krvi

Je-li hladina cukru v krvi u diabetiků příliš vysoká či nízká, objevují se nejrůznější příznaky a problémy, které trápí vás a vaše tělo. Příliš nízká hladina cukru v krvi u diabetiků může způsobovat třes, zmatenost, podrážděnost, bušení srdce, pocení, úzkost. Je-li hladina cukru v krvi příliš vysoká, pak může docházet k bolestem hlavy, rozmazanému vidění nebo problémům s koncentrací. To může způsobovat také časté infekce, zejména pak infekce kůže a dásní.

blood-sugar

Pomůže skořice

Pro kontrolu hladiny cukru v krvi můžete využívat řadu domácích prostředků, které mohou pomoci dostat hladinu cukru v krvi pod kontrolu. Jedním takovým je právě skořice, která je nejen velmi chutná, ale také velmi účinná. Kromě toho skořice pomáhá kontrolovat váhu, pomáhá v boji s nadbytečnými kilogramy.

Konzumujte skořici

Skořice by se měla tak stát pravidlem ve vaší stravě. Možností, jak jí konzumovat je mnoho. Přidat jednu lžíci skořice můžete do své ranní kávy, odpoledne si můžete připravit také skořicový čaj. Není od věci přimíchat skořici také do svého jogurtu, snídaně, ovesných vloček, tvarohu a podobně.

Vyzkoušejte tento jednoduchý recept, opravdu funguje!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button