Péče o těloPřírodní léčba

Zhubněte 5 liber za 3 dny s touto zázračnou bylinkou!

Petržel je bylinka, která se využívá často v kuchyni jako skvělé koření. Petržel je nejen skvělá v kuchyni, ale také může pomoci vašemu tělu a vašemu zdraví. Pomáhá extrahovat tekutiny z těla a tím získáte úbytek na váze. Dále petržel pomáhá zlepšit trávení, pomáhá tělu odstranit přebytečné tekutiny, minimalizuje nadýmání.

Nápoj, který pomáhá

Můžete si vyrobit nápoj, který disponuje petrželí a má schopnost zvýšit metabolismus, posílit imunitní systém a odstranit z těla pryč toxiny. Navíc, tento nápoj může pomoci zhubnout a zbavit tělo škodlivých a nebezpečných toxinů. Petržel je bohatým zdrojem vitamínu C, vitamínu K, minerálů jako například vápník, železo či draslík. Jak si tento nápoj vyrobit?

Ingredience:

  • Pět lžic nasekané petržele
  • Čtyři šálky vody

Postup:

Vezměte vodu, dejte jí do hrnce a přiveďte k varu. Do této vody přidejte petržel a nechejte působit po dobu třiceti minut. Petržel může mít hořkou chuť, proto můžete přidat trochu šťávy z pomerančů, citronu či grapefruitu.

Z těla pomůže odstranit nadbytečné tekutiny, které jsou plné toxinů a bakterií. Petržel je zázrak a to jen díky tomu, že jim pomáhá odstranit tekutiny, zvýšit metabolismus a celkově tak zhubnout.

Petrželový čaj je velmi dobrý, avšak je potřeba jej konzumovat s rozvahou a v určitém množství. Nedoporučuje se vypít víc, než čtyři šálky tohoto petrželového čaje denně.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button