Jídlo a stravováníPéče o těloPřírodní léčba

Máme pro vás nápoj na pročištění tepen

Každoročně se vyskytuje několik tisíc srdečních záchvatů nebo podobných onemocněních, které mají příčinu v ucpaných tepnách. Kardiovaskulární choroby zabíjí více, jak 2600 lidí každý den. Pokud máte ucpané tepny, máme pro nápoj, který vám pomůže s pročištěním. Budete se cítit jako znovuzrození.

Jak se tepna ucpe

Ve většině případů, se tepna ucpe díky hromadění cholesterolu. Každodenní shon a nezdravý životní styl tomu napomáhá. Většina potravin je bohatá na tuky, které vedou k ucpání tepen a cév. Máme pro vás nápoj, který vám pročistí ucpané tepny a zbaví vás toxinů.

Složení:

  • dva celerové stonkychili-219917_960_720
  • 1 šálek rajčatové šťávy (čerstvě vymačkané)
  • ¼ šálku citrónové šťávy
  • 1 lžíce strouhaného zázvoru
  • 1 pálivá paprika
  • ½ lžičky pepře

Příprava:

Smíchejte citrónovou šťávu, rajčatový džus, zázvor, mletou feferonku a celer. Vše rozmixujte až do hladké konzistence. Jedna dávka by vám měla vystačit na plnou sklenici. Pravidelně konzumujte tento nápoj, ať už k odstranění problémů nebo jako prevenci.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button