DetoxikacePřírodní léčba

Zatočte se zvýšeným cholesterolem přírodní cestou

Zvýšená hladina cholesterolu v krvi trápí dnes mnoho lidí. Jedná se o velmi nebezpečný fenomén, který může mít za následek různá onemocnění srdce a cév.

Existuje však zázrak z lůna přírody, který vám pomůže snížit cholesterol, a zabránit tak riziku rozvoje nebezpečného onemocnění. Zapomeňte na lékaře a drahé přípravky z lékárny, existuje něco o mnoho lepšího!

Znáte ji i vy

Nebudeme vás déle napínat – tuto bylinku znáte i vy, jen jste asi nevěděli o jejích zázračných účincích. Jedná se o bazalku!

Její léčivé schopnosti znali už staří Římané a Řekové. Pěstovali ji na svých zahrádkách a užívali ji jako lék i jako koření.

K růstu potřebuje teplé klima, ale můžete ji pěstovat i u vás doma. Jen je lepší dávat ji na teplé místo u okna, kde bude i v dosahu slunečních paprsků.

Jak působí?

Hlavní účinnou látkou je vysoký obsah vitamínu K, který dokáže regulovat přítomnost nebezpečného cholesterolu v krvi. Kromě toho obsahuje i velké množství betakarotenu a silných antioxidantů, které chrání stěny buněk a cév před poškozením způsobeným volnými radikály.

Bazalka je tedy:

  • silný antioxidant
  • přírodní antibiotikum
  • čistič krev a cév

Už tedy nemusíte kvůli cholesterolu investovat do drahé léčby. Stačí konzumovat pravidelně bazalku. Ideální je čerstvá, v salátech nebo i sušená v podobě koření. Chutná výtečně, takže snadno spojíte příjemné s užitečným.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button