Jídlo a stravováníPéče o těloPřírodní léčba

Neztrácejte čas ani peníze. Rozlučte se jednou pro vždy s cukrovkou, cholesterolem a vředy jen pomocí listu fíkovníku

Už jste někdy slyšeli o výhodách fíkovníku? Mohou vám pomoci při léčbě cukrovky, ale také bojují proti celé řadě dalších nemocí a zdravotních stavů, jako je cholesterol, vředy nebo triglyceridy. Listy jsou bohaté na vlákninu a vápník. Také jsou výborným zdrojem antioxidantů. Mimo jiné obsahují vysoké množství hořčíku, mědi, manganu, vitamínu A,B,C a K, kyselinu listovou, sodík a zinek. Dále obsahují draslík, který je nezbytný pro správný krevní tlak.

Přírodní lék proti cukrovce

Listy fíkovníku jsou považovány za silní antidiabetická a protinádorová činidla, která mohou rovněž regulovat hladinu cholesterolu a cukru v krvi. Listy tohoto stromu vám pomohou snadno vyléčit cukrovku a sníží inzulinovou rezistenci v těle. Nejlepší způsob je konzumovat fíkové listy během snídaně nebo v dopoledních hodinách. Také můžete vyzkoušet čaj z fíkových listů, který vám prokáže medvědí službu.

Fíkové listy mohou také snížit hladinu cholesterolu, triglyceridů a vředů v těle. Triglyceriy jsou typ tuku, který se ukládá v těle. Jsou nutné pro správnou funkci orgánů, ale příliš vysoký výskyt výrazně zvyšuje riziko obezity a srdečních onemocnění. Fíkové listy jsou výborné proti vředům. Stačí pár listů požvýkat ráno a máte účinnou prevenci proti šíření vředů.

Fíkové listy jsou bohaté na vlákninu a jsou vynikající surovinou pro hubnutí. Doporučuje je mnoho odborníků na diety. Pokud potřebujete okamžitě zhubnout, sáhněte právě po fíkových listech. Níže naleznete recept na fíkový čaj, který reguluje krevní tlak, snižuje hodnotu cukru v krvi a funguje jako prevence proti dalším nemocem.

Čaj z fíkových listů

  • fíkové listy
  • voda

Naplňte hrnec s vodou a přidejte fíkové listy. Poté vařte vodu po dobu 15 minut. Pijte tento čaj a chraňte se své tělo před zákeřnými nemocemi. Stačí pár doušků a máte po starostech. Případně můžete žvýkat 2-3 fíkové listy každý den, pokud chcete eliminovat vředy ve svém těle.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button