Péče o tělo

Jak odstranit plíseň na nohou

Domácí přípravky se těší v poslední době velké oblibě. Není se čemu divit, když jsou mnohdy účinnější, než komerční produkty plné chemikálií. Proč používat drahé produkty, když si můžete vyrobit svůj vlastní. Jeden takový si ukážeme. Pomůže vám odstranit plíseň z nohou.

Domácí přípravek na odstranění plísně na nohou

Trpíte plísní nohou a nedaří se vám ji odstranit? Nechcete si kupovat drahý přípravek, který použijete jednou – dvakrát a poté ho budete muset vyhodit? Pro vás je ideální náš recept na odstranění plísně z nohou. Tento lék je tak silný, že už se nebudete muset bát, že se vám někdy plíseň vrátí. Příprava je velmi jednoduchá a skládá se ze 3 ingrediencí, které máte pravděpodobně ve vaší kuchyni.

Složení:plíseň

  • alkohol (90%)
  • peroxid vodíku
  • bílý ocet

Smíchejte peroxid vodíku a líh ve skleněné nádobě ve stejném poměru. Poté přidejte trochu bílého octa. Směs dobře promíchejte. Máte hotovo, přípravek je připraven k použití.

Použití:

Vezměte bavlněnou látku, utěrku nebo tampónky a aplikujte na ně trochu směsi. Poté každý den otírejte postiženou oblast domácím přípravkem – minimálně dvakrát za den. Užívejte do té doby, než se zbavíte svých problémů s plísní. Budete ohromeni, jak rychle účinkuje.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button