Jídlo a stravováníPéče o tělo

Břišní tuk je vaší noční můrou? Zbavte se ho během pár dnů

Spousta lidí má problémy s tukem kolem bříška. Je velmi obtížné odstranit břišní tuk. Nicméně, přinášíme vám recept na přírodní nápoj, který vám pomůže zbavit se podkožního tuku během pár dnů.

Klíčem je zrychlený metabolismus

Lidský metabolismus během spánku zpomaluje. Z toho důvodu se doporučuje tento nápoj pít před spaním, jelikož vám zrychlí metabolismus. Tělo v pohotovostním režimu spálí více tuků a přitom nemusíte nic dělat.

Jedna z hlavních složek je ovoce, která navíc během procesu spalování odstraňuje nebezpečné toxiny z těla.

Další důležitou složkou je zázvor, který zvyšuje odolnost imunity a ochraňuje tělo před řadou nemocí. Dalším bonusem je vysoký obsah vody a vlákniny, která zabraňuje zácpě a pomáhá s tukem.

Zapomenout nesmíme ani na aloe vera. Zázračnou rostlinku jejíž antioxidační účinky pomáhají tělo očistit od bakterií a zánětů. Hravě si poradí například se zánětem žaludku.

Nakonec je zde petržel a koriandr, což jsou další složky, které pomáhají snižovat index tělesné hmotnosti. Jsou plné vitamínů a minerálních látek.

Jak si připravit tento nápoj na hubnutí

Budete potřebovat 1 citron, 1 lžíci nastrouhaného zázvoru, 1 lžíci Aloe vera šťávy, 1 okurku, hrst petržele a koriandru. Nakonec půl sklenici vody.

Všechny přísady vložte do mixéru a rozmixujte směs do hladka.

Pravidelně pijte nápoj před spaním a během několika dní bude vaše bříško krásně štíhlé.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button