Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Co vám pomůže vyléčit klouby a kosti?

Bolest kostí a kloubů je nepříjemná, může narušit vaše běžné každodenní činnosti, chůzi a podobně. Může to dokonce dojít až do takového stádia, že vás může zbavit mobility. Dokážete si představit život, ve kterém vás provází bolest a vy máte s chůzí problémy? Je dobré s tímto problémem něco dělat!

Odborníci radí

Shodují se, že špatné postavení těla může vést k rychlejšímu opotřebení vašich kloubů. Existuje také mnoho dalších důvodů, proč můžete tímto problémem trpět. Bolest se dá velmi lehce odhalit! Pokud i vy tento druh bolesti pociťujete v kloubech, krku nebo zádech, pak pro vás máme skvělý recept! Žádná chemie a co víc, umí posílit vaše kosti!

Léčba bolesti kloubů

První, co k léčbě budete potřebovat, je jedlá organická želatina. Smíchejte dvě polévkové lžíce této želatiny se šálkem studené vody, zamíchejte a nechejte přes noc uležet. Následující den bude vaše směs připravená jako želé.

Toto želé můžete smíchat s šálkem vašeho ranního čaje, smoothie, jogurtem nebo dokonce s vajíčky. Pro dosažení co možná nejlepších výsledků doporučujeme smíchat s citronovou vodou, paprikou nebo vejci. Směs vitamínu C a želatiny pro vaše tělo udělá hotové zázraky.

Tento proces opakujte znovu následujících šest dní. Už po jednom jediném týdnu pocítíte příznivé účinky želatiny na vaše tělo, zmírní se bolest krku, nohou, zápěstí a zad. Působí jako přírodní maziva kloubů. Následující léčbu podstupujte měsíc a bolest úplně zmizí. Poté udělejte šestiměsíční přestávku a následně zopakujte celou léčbu znovu.

Lepší než léky

Tato metoda je skvělou volbou pro všechny, je lepší než běžné léky proti bolesti a další jiné léky. Jde o zcela přírodní produkt, bez chemických látek, které mohou vyvolávat nepříjemné nežádoucí účinky. Peptidy a proteiny jsou jedny z mocných aminokyselin, které želatina obsahuje. Pomáhají stimulovat růst a zlepšují strukturu tkání.

Podle studií je pravidelná konzumace organické želatiny prospěšná pro léčbu artritidy a bolesti kloubů. Želatina je bílkovina, která se získává vařením živočišných produktů. Obsahuje kolagen, jež pomáhá znovu tvořit a obnovovat chrupavku a kosti.

Posilující kolagen

Kolagen je vlastně protein, který posiluje pojivové tkáně, a díky tomu umožní pružnost, tudíž se tyto tkáně mohou protahovat bez zlomenin. Lidské tělo postupem času stárne a přirozeně pak tělo produkuje méně kolagenu.

Pro svůj obsah kolagenu se ukázalo, že želatina léčí osteoporózu a revmatoidní artritidu, stejně jako pomoci při regeneraci stresových poranění. Želatina má však také další přínosy pro lidské tělo.

Přínosy želatiny pro lidské zdraví:

  • Zlepšuje zdraví vlasů, kůže, kloubů a šlach
  • Pomáhá zklidňovat zažívací trakt
  • Působí proti zánětům
  • Stimuluje celý imunitní systém, posiluje ho
  • Pomáhá regulovat hormony
  • Zabraňuje osteoartritidě a osteoporóze
  • Zvyšuje dušení schopnosti

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button