Péče o těloPřírodní léčba

Jak odstranit hemoroidy přírodní cestou

Hemoroidy ovlivňují velké množství lidí. Křečové žíly a záněty konečníku, jinak řečeno také anální žíly, jsou velmi nepříjemné a také bolestivé. Příčiny, které vyvolávají tento nepříjemný zdravotní problém, jsou různé. Mezi nejčastější patří zácpa, časté sezení, ale i jiné choroby.

Jak se zbavit hemoroidu

hemoroidyHemoroidy mohou být vnitřní i vnější. Mezi jejich příznaky patří krvácení, anální bolest a tvrdá oblast v okolí konečníku. Existují různé přírodní léčby, které mohou zmírnit tento bolestivý stav. Nejčastěji jsou k dispozici tipy, jak zmírnit problémy při zácpě nebo průjmu, jak aplikovat led ke snížení otoku nebo jak vykonávat správnou hygienu, která pomáhá zmírnit bolest a otok.

Máme pro vás přírodní lék, který vám pomůže odstranit hemoroidy.

Na výrobu léku potřebujete:

  • 1 bramboru
  • 1 lžičku olivového oleje

Nastrouhejte bramboru, přidejte olivový olej a vše důkladně promíchejte.

Na vnější hemoroidy aplikujte směs pomocí obkladu. Na kousek gázy naneste trochu směsi a přiložte na postižené místo. Nechte působit přes noc a druhý den odstraňte obklad.

Pro vnitřní užití, použijte kousek brambory, jako čípek. Namažte bramboru olivovým olejem a zaveďte ji do konečníku. Nechte působit přes noc. V nejbližších dnes se brambora sama vyloučí z těla. Uvidíte, že tento přírodní způsob odstranění hemoroidů, je velmi účinný.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button