OstatníPéče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Zastavte astma s pomocí této šťávy

Astma je chronické onemocnění plic, které brání dýchacím cestám. To vede k velkému uvolnění sliznice a také k dušnosti. Jde o velmi časté onemocnění, jež postihuje muže, ženy, dospělé, starší i děti. V USA je to velmi častá nemoc, trpí jí zhruba 25 milionů jedinců. Jak proti ní bojovat?

Přírodní lék existuje

Bohužel mnoho lidí pořád věří, že na toto onemocnění neexistuje přírodní lék, který by jim mohl pomoci. Ano, dýchátko je účinné, když dojde k záchvatu, ovšem existuje způsob, jak mu v budoucnu zabránit, a to i bez chemikálií, které tyto léky mohou obsahovat. Astma je onemocnění, které se častěji objevuje právě u dětí, může však postihnout prakticky kohokoliv. Může omezit dýchací cesty a ovlivňuje také dýchání, pomáhá stimulovat extra sekreci hlenu.

Astmatici v Americe

Trpíte-li astmatem, pak váš den obvykle začíná sérií sípání, kašlání a bolestí na hrudníku. Následují problémy s dýcháním, což se nakonec změní v obstrukci dýchacích cest. Den končí přetrvávajícím kašlem, který je doprovázen hlenem.

Astma je stav, který se v běžných každodenních činnostech odráží. Často vás může omezovat tím, že spousta věcí se vám dělá s astmatem obtížně, popřípadě je kvůli této nemoci nemůžete vůbec provádět. Nevíte přesně, kdy se objevuje další záchvat, což je velmi omezující.

Jaro nebo léto je například problémem pro procházky či túry, protože všude okolo jsou alergeny a objevit se může také zanícení dýchacích cest, které zhoršují situaci a způsobují útoky. Vše, co potřebujete, je účinná a okamžitá pomoc.

Sáhněte po citronu

Když budete konzumovat každé ráno sklenici citronové vody, věřte, že je to ten nejzdravější zvyk, které můžete provádět, a to zejména tehdy, když jste astmatici. Citronová šťáva pomáhá pročistit dýchací cesty, zvyšuje imunitní systém díky vysokému obsahu vitamínu C. Právě tento vitamín je velmi silným antioxidantem.

Pro astmatiky má silný imunitní systém zásadní význam, protože astmatické záchvaty nejsou běžné, pokud jste zdraví. Stres může také vyvolávat astma a oslabená imunita může záchvaty spouštět častěji. Sklenice citronové vody ráno je tedy to nejlepší, co pro své zdraví můžete udělat.

Posiluje imunitní systém, znemožňuje rozšíření bakterií a infekcí díky vysokému obsahu vitamínu C. Zkusit můžete také kombinaci citronu s trochou zázvoru, což je velmi silná směs. Zázvor má velmi silný protizánětlivý účinek, který je skvělý, pokud jde o zúžené dýchací cesty.

Vždycky je však dobré se před konzumací poradit se svým lékařem a zjistit, zda je tato přírodní léčba zrovna pro vás vhodná.

Antiastmatický nápoj

Pro tento antiastmatický nápoj je nutno vzít citrony, zázvor a vodu. Postup je následně velmi jednoduchý. Citrony stačí nakrájet na plátky a dát je do velkého džbánu. Následně přidejte trochu oloupaného zázvoru a přidejte vodu. Jde o skvělý nápoj, který umí pomoci odstranit jakékoliv zánětlivé problémy.

Další složky, které mohou pomoci

  • Kajenský pepř
  • Kurkuma
  • Okurka
  • Ananas

Přínosné pro vaše zdraví jsou také ingredience jako kurkuma nebo kajenský pepř. Ty můžete přidat do citronové vody a uvidíte, co všechno vašemu tělu dodají. Přidat můžete také trošku přírodního javorového sirupu, pokud vám nepřijde chuť citronové vody dobrá. Zvýšíte tak svou energii.

Tento zdravý a jednoduchý zvyk zařaďte do své každodenní rutiny a pravidelně konzumujte. Díky tomu budete předcházet astmatickým záchvatům dříve, než ovlivní vaše zdraví a zabrání vám v dýchání. Přidejte citrony do vody každý den. Nejenže dýchání bude lepší a astmatické záchvaty se nebudou objevovat, ale má také spoustu dalších příznivých účinků na vaše zdraví.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button