Péče o těloPřírodní léčba

Tento nápoj sníží hladinu cholesterolu a pomůže snížit váhu

Mnoho lidí se snaží udržet své tělo ve zdravém a dobrém stavu. To však vyžaduje určitou péči, je nutno se tělu věnovat, správně jíst, pohybovat se a omezit cukry, tuky a další věci – to je poněkud náročné. Může vám do jisté míry pomoci velmi dobrý nápoj, který má opravdu zázračné účinky. Potřebujete zhubnout? Popřípadě máte vysokou hladinu cholesterolu a chcete ji snížit přírodním způsobem?

Jednoduchý nápoj

Tento nápoj je jednoduchý a přitom opravdu velmi účinný! Pomůže vám nejen zhubnout, ale také umí snížit hladinu cholesterolu správným směrem. Je skvělým přínosem pro vaše zdraví. Výsledky jsou k dispozici za velmi krátkou dobu. Zní to zajímavě? Chcete si i vy tento recept připravit?

Ingredience:

  • 3 citrony
  • 2 malé svazky petržele
  • jedlá soda
  • 2 litry vody

Postup:

Očistěte citrony s pomocí jedlé sody. Díky tomu odstraníte bakterie a pesticidy z kůry citronu. Následně přidejte tyto očištěné citrony do misky s teplou vodou a přidejte jedlou sodu. Nechejte asi jednu hodinu v této směsi působit – to zajistí, že živiny z jedlé sody se dostanou do citronů.

Následně nakrájejte citrony a petržel a přidejte do vody. Opět pořádně očistěte petržel. Tuto směs dejte do hrnce a nastavte na nízký plamen. Nechejte asi tři hodiny vařit a poté dejte bokem vychladnout. Polovina obsahu vody by měla být odpařena. Směs dejte do skleněné nádoby nebo láhve a nechejte uležet přes noc.

Jak konzumovat?

Pro dosažení těch nejlepších výsledků popíjejte 60 ml směsi ráno před snídaní. Následně počkejte zhruba půl hodiny a poté se můžete nasnídat.

Co jednotlivé složky v nápoji obsahují?

Citron – je velmi zdravý, to všichni víme; obsahuje vitamín C, který působí na mnoho procesů v lidském těle. Umí například velmi dobře vyčistit vaše játra, může pomoci také s trávením a poskytuje tolik potřebnou energii. Můžete tak během celého dne zůstat aktivní, budete-li ráno konzumovat právě citron. Kromě toho má citron velmi pozitivní účinky, jež pomáhají při hubnutí. Ona i samotná svěží vůně citronů vám může zlepšit náladu.

Petržel – obsahuje antioxidanty, jako například vitamín C a flavonoidy. Tyto antioxidanty jsou velmi užitečné v boji proti rakovině. Laboratorní studie prokázaly, že flavonoidy potlačují růst nádorů a jsou protizánětlivé. Také se ukázalo, že petržel umí snižovat hladinu cholesterolu. Pomáhá zvyšovat vaší energii podobně jako citrony. Petržel je bohatá na železo – trpíte-li anémií, je to skvělé přírodní řešení.

Voda – je nezbytnou součástí lidského těla. Chcete-li zdravější imunitní systém, pak musíte pít hodně vody (pravidelně). Voda pomáhá zlepšovat energii a vyplaví toxiny z vašeho těla. Pitná voda je prospěšná pro vás, pro vaše zdraví a umí také pomáhat v mnoha problémech, které souvisí s vaším zdravím.

Jedlá soda – je velmi užitečná, i když jí budete konzumovat v malých dávkách. Při konzumaci této přísady můžete zrychlit proces hubnutí. Jedlá soda může být nápomocná při snižování hladiny cholesterolu; je ideální pro ty, kteří mají problémy s funkcí ledvin, je vhodná také pro starší osoby. Jde o velmi silnou složku, pokud hovoříme o spalování tuků. Zvyšuje produkci ketonů v krvi, což z ní činí látku, která velmi účinně spaluje tuky.

Varování

Buďte opatrní při pití tohoto nápoje. Je bohatý na vitamín K a může ovlivnit srážení krve. Pokud máte problémy s krví a užíváte léky na ředění krve jako warfarin, prodiskutujte konzumaci s lékařem. Pijte tento nápoj každý den a užívejte si výhody, které vám nápoj nabízí, snížíte svou hmotnost a také snížíte hladinu cholesterolu, což přispívá k lepšímu zdraví.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button