Péče o těloPřírodní léčba

Tento lék odstraní bradavice snadno a rychle!

Dost lidí trpí na potíže s bradavicemi a kožními znaménky. I když nepůsobí bolest, jsou nepříjemné. Často se dají podráždit tak, že mohou krvácet, a tím vám zneklidňovat život. Jak na ně?

Estetický problém

bradaviceBradavice jsou estetickým problémem pro všechny. Zejména pak ženy jsou ochotny udělat cokoliv, aby tento problém vyřešily. Kožní znaménka jsou podobná bradavicím a objevují se v místech kožních záhybů. V oblastech, kde se nejvíce potíme (podpaží, krk, obličej). Pro lidské zdraví nejsou nijak nebezpečné. Jsou však velmi nápadné a pro mnoho lidí estetickým problémem.

 

Síla jablečného octa

Moc a síla jablečného octa je velmi známá. Všichni vědí o jeho četných výhodách. Můžeme jej použít na mnoho problémů a potíží. Je možno jim léčit hodně zdravotních neduh. Jablečný ocet má silné antivirové, protiplísňové a antibakteriální vlastnosti. Krom dalších výhod je ideální pro odstranění bradavic.

Přírodní lék

Na leukoplast nebo na náplast naneste pár kapek jablečného octa a přiložte na bradavici nebo na kožní znaménko. S dostatečným předstihem před ošetřením jablečným octem doporučujeme očistit pokožku. Při čištění využijte vždy novou náplast. Budete-li dodržovat pokyny, výsledky uvidíte za pouhých pět dní. Jestliže za pět dní nedosáhnete požadovaných výsledků, pokračujte v léčbě, dokud se bradavice a kožní znaménka neztratí.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button