Přírodní léčba

Používejte směs medu a himalájské soli každý den pro kvalitní a klidný spánek

Kvalitní spánek je velmi důležitý pro zdravého člověka. Bohužel se v dnešní době zvyšuje číslo lidí, kteří mají problémy se spánkem, kvůli modernímu chaotickému životu a nadmíře stresu.

Spánek a srdce

Spánkové poruchy mohou být faktorem, způsobujícím závažné problémy, včetně onemocnění srdce, které je nejčastější příčinou úmrtí po celém světě.

Evropský Deník Srdce v roce 2011 publikoval výsledky patnácti vědeckých studií, které ukázaly, že menší množství spánku zvyšuje riziko kardiovaskulárního a srdečního onemocnění až o 48 procent a o 15 procent zvyšuje možnost infarktu.

Spánkové obtíže jsou často spojené s biochemickými procesy, které jsou způsobeny zvýšenou hladinou stresových hormonů. Tyto procesy většinou nastávají během druhé a čtvrté hodiny ranní.

Sodík

Nedostatek sodíku v těle způsobuje problémy se spánkem. Lidské tělo potřebuje sůl, ale je také nesmírně důležité vědět, kolik soli bychom měli konzumovat. Navíc by to měla být čistá nezpracovaná sůl bez přidaných přísad, které se nacházejí v rafinované stolní soli.

Dr. Vittelot, ředitel Státní univerzity v Seattlu, provedl studii, která prokázala, že nízké hladiny sodíku způsobují pokles krevního objemu v těle.

Snížení objemu krve v těle aktivuje nervový systém, který zvyšuje produkci adrenalinu z nadledvinové žlázy. Holistická medicína má praktické a jednoduché řešení pro potíže se spánkem – směs medu a himalájské soli. Tato směs je přírodní lék, který vám poskytne kvalitní a klidný spánek.

Med s himalájskou solí

Vše, co potřebujete je pět čajových lžiček medu a jednu lžičku himalájské soli. Dejte si jednu lžičku této směsi pod jazyk, dvacet minut předtím, než se půjdete uložit ke spánku, a nechte rozpustit.

Směs medu a himalájské soli také stimuluje hladinu serotoninu, což eliminuje stres a poskytuje člověku klidný spánek.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button