Péče o těloPřírodní léčba

Odstraňte stařecké skvrny, mateřská znaménka, bradavice a černé tečky přírodní cestou

Bradavice jsou často neškodné, ale nepříjemné a nevzhledné. Tento problém se vyskytuje na řadě tělesných partiích zejména na prsou, v podpaží, na krku, rukou nebo nohou. Zřídka jsou bolestivé, ale snadno se přenáší. Stačí letmí dotek pokožky a vir je přenesen na druhého člověka.

Způsobů, jak se zbavit bradavic, je spousta. Některé zabírají na větší plochu pokožky, a tak je potřeba celý proces léčby opakovat.

Po zákroku je potřeba udržovat správnou hygienu a dodržovat léčbu. Také je dobré vyhýbat se v několika dnech cvičení a pocení, aby nedošlo ke zbytečným komplikacím. Níže máme pro vás recept, který snadno odstraní bradavice a také vás zbaví stařeckých skvrn, mateřského znaménka či černých teček.

Recept na odstranění bradavic a dalších kožních problémů

Jablečný ocet je jeden z nejlepších přírodních prostředků na odstranění bradavic a dalších kožních problémů. Jak správně používat jablečný ocet, se dozvíte níže.

  1. Nejprve si pečlivě umyjte postiženou oblast vodou a mýdlem
  2. Následně namočte pokožku do vody na 15 minut a pečlivě, jemně drhněte danou oblast kartáčkem na zuby
  3. Vytřete do sucha
  4. Namočte vatový tampon do jablečného octa. Otírejte a aplikujte na postiženou oblast dalších 15 minut. Následně omyjte vodou
  5. Opakujte tento postup třikrát týdně. Po nějaké době bradavice ztmavnou, změní se na strupy a odpadnou

Tento postup může vytvořit malou jizvičku. Abyste zabránili vzniku jizev, stačí po ošetření aplikovat trochu aloe vera gelu na postiženou oblast.

Pokud budete postupovat podle uvedeného návodu, zbavíte se všech kožních problémů do několika dní.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button