Jídlo a stravováníPéče o těloPřírodní léčba

Odblokujte tepny pomocí směsi citrónu a česneku

Všichni víme, že citron a česnek patří mezi nejzdravější potraviny na světě. Česnek ředí krev, zastaví krevní sraženiny a také snižuje riziko mrtvice a infarktu. Nesmíme zapomenout na fakt, že snižuje vysoký krevní tlak. Citron je poté skvělý antioxidant, který udržuje kontrolu nad špatným cholesterolem a pročišťuje tepny.

Vzhledem k tomu, že se jedná o velmi zdravé plody, ve spolupráci jsou téměř dokonalým lékem na řadu zdravotních onemocnění. Bez ohledu na to, zda máte srdeční onemocnění, vysoký krevní tlak, ucpané tepny anebo jste úplně zdraví, kombinace citronu a česneku vám zajistí pevné a silné zdraví.

Máme pro vás tři recepty, které vám pomohou od vašich problémů. V prvé řadě však vše konzultujte s lékařem, aby nedošlo k problémům s léky. Níže naleznete tři způsoby, jak pročistit své tepny a posílit imunitu.

Zázračné recepty na ucpané tepny

Postupujte podle receptu a zbavíte se ucpaných tepen.

Recept 1

Připravte si 6 citronů a 30 stroužků česneku. Oloupejte citronovou kůru a nakrájejte ji. Následně oloupejte česnek a také ho pokrájejte. Vše rozmixujte v kovové nádobě. Přidejte 2 litry vody a nechte chvíli povařit – zhruba deset minut – a následně celou směs dejte vychladnout. Vložte do skleněné nádoby a uložte na chladné místo. Po dobu třech týdnů konzumujte 50 ml tohoto roztoku denně a poté si dejte na týden pauzu. Následně si opět dopřejte 50 ml po dobu 20 dní. Celý proces opakujte každých šest měsíců.

Recept 2

Opět si připravte 6 citronů a 30 stroužků česneku. Oloupejte je a nakrájejte na kusy. Vložte do hrnce, přidejte vodu a mírně povařte. Vyberte plodiny a vložte je do nového hrnce s vodou a celý proces opakujte. Výsledné roztoky slijte do skleněné nádoby a uložte do lednice. Každý den si dopřejte skleničku tohoto zázračného moku. Postup opakujte po dobu tří týdnů. Jeden týden vynechte a postup opakujte znova. Další proces léčby můžete provádět až za 12 měsíců.

Recept 3

K výrobě léku budete potřebovat 1 hrnek citronové šťávy, 1 šálek zázvorové šťávy, 1 šálek česnekové šťávy, 1 šálek jablečného octa a 3 šálky medu. V hrnci smíchejte citrónovou šťávu, zázvor, jablečný ocet a česnek. Na mírném ohni povařte zhruba 30 minut. Nechte vychladnout a přidejte med. Slijte do láhve a uložte do lednice. Jedna polévková lžíce v dopoledních hodinách vám zajistí čisté tepny. Zkonzumujte úplně vše a poté si dejte týden pauzu.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button