Péče o těloZdravé tipy

Odstranění vrásek nebude s tímto krémem problém

Vrásky. Pro mnohé ženy nepřítel číslo jedna. Jde o jeden z hlavních estetických problémů, kterých se ženy nejvíc bojí. V průběhu let se na obličeji začnou objevovat více či méně. Postupem času bývají viditelnější a bývá jich víc. A to se snad žádné ženě nelíbí. Každá se snaží se jich co možná nejrychleji zbavit a odstranit je.

Vyplatí se krémy?

Proti vráskám mnohé ženy bojují. V drogeriích a dalších obchodech si vybírají speciální krémy, masky, olejíčky a různá séra ve snaze zastavit proces stárnutí nebo jej alespoň zpomalit. Vrásky na obličeji se mohou objevovat vlivem různých příčin. Jednou z nich je také dehydratace pokožky. Proto je velmi důležitá pravidelná hydratace, tedy konzumace vody. Tím pádem se zabrání vzniku vrásek.

Některé ženy, v touze po mladé a pevné pleti, podstupují různé plastické operace nebo kosmetická ošetření, která s pomocí chemických látek zajistí, že vrásky nejsou viditelné. Krémy, masky, pilulky, injekce, to vše může, ale také nemusí omladit pokožku a vyhladit vrásky. Mnohé obsahují také nebezpečné látky, které mohou mít nenávratné následky, zejména při dlouhodobém využívání.

Míň farmacie, víc přírody

Vedlejší účinky nejsou nijak pozitivní, proto se obecně doporučuje bojovat s vráskami pomoci přírodních metod. Ty nebudou mít vedlejší účinky, které by mohly pleti ublížit. Jde o metody, které jsou snadno dostupné a o dost levnější, než drahé krémy a procedury. Můžete si je připravit v pohodlí domova, kdykoliv budete chtít. Povětšinou jde o ingredience, které jsou snadno k sehnání.

Dnes vám přinášíme recept na domácí krém na obličej, který umí působit na pokožku, odstranit skvrny, vrásky a také další kožní problémy. Vyrobíte si jej rychle a jednoduše. Vaše pleť tak bude opět zdravá, krásná, hladká a zářivá. Pryč budou vrásky, které vás trápily. Jak si tento jednoduchý recept připravit?

Ingredience:

  • 2 čajové lžičky farmaceutické vazelíny
  • 1 čajová lžička surového organického medu
  • 1 žloutek
  • 1 polévková lžíce organického mandlového oleje nebo olivového oleje

Postup:

Vezměte hrnec a roztavte v něm vazelínu. To celé potrvá několik minut, poté sundejte z ohně a přidejte další přísady. Vše dobře promíchejte, abyste získali homogenní směs a dejte do sklenice nebo krabičky, která je uzavíratelná a uložte takovýto krém do ledničky.

Tento krém se aplikuje na pleť, která je čistá. Nanášejte jej jemně a to pomocí krouživých pohybů. Nechejte působit asi třicet minut a poté namočte vatový tamponek do vody a z pleti krém odstraňte.

Kdy tuto metodu provádět?

Tento postup je dobré udělat nejméně dvě hodiny před spaním. Chcete-li dosáhnout co možná nejlepších výsledků, pak pijte dostatek vody. Při pravidelném opakování budou výsledky viditelné už velmi brzy. A budete sami překvapení, jak skvělé výsledky má krém, který si můžete připravit jednoduše doma.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button