Péče o těloZdravé tipy

Máte nemocné srdce? Zjistěte to pomocí jednoduchého triku!

Srdce je důležitý orgán v lidském těle, můžeme s klidem říci, že jeden z nejdůležitějších vůbec. Proto je dobré, když své srdce máte pod kontrolou, jeho bezproblémové fungování je klíčové. Byli jste někdy zvědaví na to, v jakém stavu je vaše srdce? Můžete to zjistit jednoduchou metodou, která vám prozradí, jak na tom vaše srdíčko je. Je důležité vědět, že je vaše srdce zdravé, aby nedošlo k žádným zdravotním problémům. Díky této metodě můžete zabránit srdečnímu záchvatu a dalším problémům se srdcem.

 

Poslední studie

Poslední studie prokázaly, že lidé, kteří jsou flexibilní a pružní natolik, že dosáhnou svými prsty na zem, pak mají zdravé srdce. Je to jednoduché! Chcete-li tuto metodu vyzkoušet, pak si jako první sedněte pohodlně na zem. Natáhněte nohy před sebe a zkuste se dotknout rukou svých prstů u nohou. Pokud jste dostatečně flexibilní a pružní a dotknete se prstů na noze, pak je vaše srdce rovněž flexibilní a zdravé. Nemáte se čeho bát.

Studie v USA

Tato studie byla provedena v USA (North Texas) a zahrnovala 526 účastníků, kteří byli ve věku od 20 do 83 let. Tuto lidé se snažili dotknout nohou a studie se zaměřovala na krevní tlak a srdeční tepny. Aktivita byla velmi pečlivě sledována. Bylo potvrzeno, že účastníci s onemocněním srdce se nemohli dotknout svými prsty prstů u nohou. Tento výzkum zjistil spojení mezi tělem a elasticitou tepen.

Zjistěte, jak na tom jste i vy!

I vy můžete zjistit, jak je na tom vaše srdce, zdali nepotřebujete lékařskou pomoc. Vyzkoušejte tuto jednoduchou metodu i vy, v pohodlí domova. Pokud se můžete dotknout prstů u nohou ve chvíli, kdy sedíte rovně, vaše srdce je v dobrém stavu. Když tomu tak není, může být problém s vaším srdcem, proto je dobré navštívit lékaře či rovnou kardiologa.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button