Spolupráce

Trápí vás po koronaviru bolesti hlavy a únava? Dobijte síly na lázeňském pobytu – aktuálně i s výhodným státním příspěvkem

Mnoho z nás za poslední rok prodělalo onemocnění COVID-19. Někteří jej zvládli bez větších obtíží, jiní si pěkných pár dní poleželi v posteli a někteří museli být dokonce hospitalizovaní. Ať tak či tak, mnoho lidí se po infekci koronavirem potýká s nepříjemnými následky v podobě častých bolestí hlavy, přetrvávající únavy nebo snížené imunity. Pokud byste se rádi vrátili zpět do formy a posílili své zdraví, nabízí se snadné řešení – můžete využít lázeňské pobyty, které se přesně na tyto problémy specializují.

Dopřejte tělu restart

Lázně po covidu jsou ideální příležitostí pro restart vašeho organismu. Svému tělu můžete dopřát kvalitní relax a uvolnění, který všichni v této těžké době potřebujeme jako sůl. Lázeňské wellness pobyty nabízí speciální programy zaměřené přímo na postcovidové pacienty. Součástí jsou různé procedury, které vás opět postaví na nohy a podpoří přirozené regenerační procesy těla. Aktuálně se takové pobyty nabízí například ve Františkových Lázních, v Luhačovicích, Jeseníku i Karlových Varech.

Velkou výhodou je i to, že u vybraných pobytů máte navíc do konce roku skvělou příležitost využít lázeňské pobyty se státním příspěvkem ve výši 4 000 Kč na osobu. Je to skvělá šance, jak si odpočinout za rozumné peníze a dopřát si kvalitní a odborné služby, které prospějí vašemu zdraví i celkové pohodě.

Dobijte svou imunitu

Zejména vaše imunita dostala za poslední rok pořádně zabrat. Je třeba dopřát jí možnost znovu se dobít a zoptimalizovat. Náš organismus bývá po jakékoliv virové nákaze velmi oslabený a často trvá i celé měsíce, než se zase vrátí do formy. Pokud i vy stále cítíte dopady koronavirové infekce, není na co čekat – vaše tělo potřebuje pomoc. A právě tu mu mohou poskytnout účinné procedury a správně vedený odpočinek, který vám v lázních nabízí. Lázně po covidu rozhodně nejsou skvělý nápad jen pro seniory, ale také pro mladší ročníky, kteří potřebují trochu vzpruhu a chvíli si odpočinout od běžných starostí.

Myslete na prevenci

Lázně by navíc neměly být jen řešením při akutních potížích. Jsou skvělé i jako součást preventivních opatření, které vám zajistí, že budete mít silnou a pevnou imunitu, která vás před nemocemi ochrání.

Podobné články

Back to top button