Spolupráce

Kvalitní regál v garáži je k nezaplacení

Takový kovový regál už pomohl hodně lidem k lepšímu uspořádání garáže. Například do něj uskladníte těžké předměty, pneumatiky, různé nářadí nebo potřebné stroje, které v garáži běžně potřebujete. Samozřejmě, pokud spíše preferujete přírodní vzhled, pak je tu možnost dřevěných regálů.

Využití regálů je nekonečné. Nemusí stát pouze ve sklepě, v garáži nebo v zahradním domku. Dáte ho do špajzu, do kuchyně, obýváku a jiných částí domu. Existuje spousta typů regálů, které projasní a zútulní váš domov, stejně tak se vyrábí různé modely regálů pro těžší předměty.

Vyberte si materiál

Máte na výběr z kovu, dřeva nebo z plastu. Každý z nich má jinou nosnost, je jasné, že pod těžkými přístroji by plast neobstál. Takže zvolte vhodnou variantu materiálu podle skladovaných předmětů a jejich váhy. Podle nosnosti se odvíjí i hmotnost samotného regálu. Takže pokud se těšíte na snadnou manipulaci, výběr neuspěchejte, jinak si pěkně zavaříte.

Každopádně s vyšší hmotností a nosností jde ruku v ruce robustnost konstrukce. Dřevěné regály jsou proto vyráběny z masivu. Díky dřevu dostane regál jiný pojem i pohled, proto se spíše hodí do domácnosti — třeba do dětského pokoje k uložení hraček, boxů s oblečením a dalším věcem. Pokud potřebujete uložit věci, jako jsou psací potřeby pro děti a jiné pomůcky (či jiné menší a lehčí předměty), pak vám bohatě postačí plastové regály. Ty podle potřeby lze velmi snadno přemístit. A jakmile nejsou potřeba, rozložíte je a dáte do sklepa pro případ dalšího použití!

Variabilní, nástěnné nebo samonosné regály

Regály mají společnou věc — většinou jsou bezšroubové a dají se do sebe zasunout. Regály sestavíte během chvilky. Jen u kovových si dávejte pozor, protože některé díly nejsou dostatečně ošetřeny a dochází k pořezání rukou.

Samostatné regály disponují dvěma bočními díly, příčnými nosníky, vyztuženými policemi a jednotlivými regálovými policemi. Regály do garáže mohou být i nástěnné. Jejich výhodou je, že nikde nezavazí, a navěsíte na ně nářadí jako je lopata a tomu podobné…

Zdroj náhledového obrázku: majster-regal.cz

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Podobné články

Back to top button