Spolupráce

Z pohledu grafika: v čem vám může pomoci 3d návrh koupelny?

Aktivní generace prochází vlnou zabydlování. Kupují se nemovitosti, staví se, vybavuje, renovuje. Hnízdíme. Připravujeme prostory, kde budeme zakládat nové rody. Všechno korigovat sami, může být velmi náročné. Proto se hodí co nejvíce důležitých částí delegovat. Stejně tak plánování kuchyně, nebo 3D návrh koupelny. Dneska se podíváme z pohledu grafika, proč je dobré si nechat naplánovat nejen kuchyni ale také koupelnu.

Kouknu a vidím

Největší výhodou je samozřejmě vizuální stránka věci. Pro ty, kdo nemají přirozenou představivost, není jednoduché si tak zvaně z fleku představit, jak koupelna ve vybraných kombinacích obkladů, dlažby a sanity bude vypadat a působit. A tak je skvělé nechat si zpracovat 3D návrh koupelny, ve kterém vše uvidíte v reálných barvách i strukturách. Někdy se realita od našich představ dost liší. Můžeme tím také ušetřit na novém materiálu, který bychom museli dodatečně měnit.

Rozměry a instalace

Taky znáte ty situace, kdy jste přesvědčeni, že se nějaký nábytek natuty vejde na místo. A nakonec vám deset čísel chybí? Tak přesně tomu se dokážete návrhem koupelny ve 3D vyhnout. Půdorys je s přesností milimetru, vidíte jej shora, jsou v něm zakresleny i veškeré instalace. Takže máte od odborníka, který se v oboru pohybuje denně, záruku úspěchu. Jak co se týče nábytku, tak také instalací a umístění konkrétní sanity. Někdy prostě nevíte, kde je potřeba přizdít příčku, nebo kde potřebujete tzv. vyspádovat podlahu. S vodou není radno si zahrávat. Pokud je špatně zapojena, může způsobit nevratné škody. Na domě vám a v bytě i sousedům pod vámi.

Kde najdu odborníka

Znáte to, když řešíte něco, čemu sami nerozumíte, vždy je nejlepší volbou obrátit se na někoho, kdo danému tématu rozumí. Na koho se ale obrátit, když firem je mnoho? Zvolit dlouholeté zkušenosti a kvalitní sortiment je k nezaplacení. A kdo je v Čechách nejznámější? Za nás je to rozhodně KERAMIKA SOUKUP a.s. Již 30 let úspěšně funguje a má za sebou mnoho spokojených zákazníků. Nebojte se, a zamluvte si 3D návrh koupelny ještě dnes! Bude o vás postaráno a brzy se budete koupat ve svém.

Podobné články

Back to top button