Péče o těloPřírodní léčba

V boji s rakovinou pomohl prášek do pečiva a melasa!

V boji proti rakovině lidé zkouší mnoho věcí. Když nepomáhá lékaři doporučená léčba jako chemoterapie, pak se mnozí lidé snaží sáhnout po přírodních prostředcích. Chemoterapie mnohým lidem způsobuje problémy, ničí kromě rakovinných buněk také ty zdravé buňky.

Věděli jste, že můžete použít něco tak jednoduchého, jako je prášek do pečiva a bojovat s ním podpořit boj proti rakovině? Vernon Johnston bojoval proti rakovině prostaty. Byla to agresivní rakovina ve čtvrté fázi. A jak s ní bojoval? S pomocí jedlé sody a melasy. Jeho rakovina se rozrůstala a metastazovala do kostní hmoty.

Poradil mu syn

Když se Vernon dozvěděl svou diagnózu, začal zjišťovat více informací o své nemoci. Jeho syn pátral a poradil mu ke zvýšení jeho pH. Rakovina není schopna se vyvíjet a žít v alkalickém prostředí. Syn mu poradil použít chlorid s cílem zvýšit hladinu pH, které bude vytvářet zásadité prostředí v jeho organismu.

Vernon se rozhodl jít na tradiční terapii namísto podrobení do nebezpečných metod. Začal tedy hledat jiný způsob, jak ve svém těle zvýšit svou hodnotu pH. Slyšel o síle prášku do pečiva nebo jedlé sody s javorovým sirupem. Javorový sirup neměl doma a tak sáhl po melase. Jeho odhodlání porazit nemoc bylo opravdu velké.

Zázračné výsledky

Vernon si vedl svůj vlastní deník, do něhož zaznamenával denní léčbu. Použil název „tanec s rakovinou“. Vybral si správnou dietu, která ještě zvýšila zásaditost v jeho organismu a doplnil vše minerálními a vitamínovými doplňky. Také se rozhodl pobývat déle na slunci, než obvykle.

Denně prováděl dechová cvičení, která mu pomohla ke zvýšení okysličování iniciovaném neočekávaným nárůstem pH, které způsobuje hydrogenuhličitan sodný. Anaerobní rakovinné buňky nemohou tolerovat kyslík. Konkrétně rakovinné buňky se vyvíjejí na fermentaci cukru namísto kyslíku. Javorový sirup je pak něco jako „trojský kůň“, tedy pomáhá vysokému pH hydrogenuhličitanu sodného dostat se dovnitř buněk. Napadne je tak s nečekaným náporem zásaditosti, okysličí je a zabije je.

Místo javorového sirupu melasa

Místo javorového sirupu Vernon použít jen melasu. Bylo to velmi efektivní, takže má pevnější minerální základ. Pacient si musí být vědom, že tento typ léčení vyžaduje odstranění zpracovaných potravin a cukrů ze své stravy. Cukry jsou palivem pro rakovinu. Během několika týdnů Vernon dostal dobré zprávy z lékařského vyšetření. V něm mu bylo vše potvrzeno. Rakovina prostaty ustoupila a v kostní hmotě rovněž metastáze nebyly. Jeho příběh vyšel v novinách v roce 2009.

Vernon stále žije a řekl svůj příběh mnoha lidem. Existuje mnoho alternativních metod, jak zastavit rakovinné bujení, podle některých existuje více než 100 metod. Někteří lidé však tvrdí, že existuje mnoho a mnoho dalších metod. Existuje stále víc a víc přírodních prostředků, jak si pomoci od rakoviny. Tyto metody se lidé snaží převést nyní do praxe.

Tyto prostředky jsou levné a také jsou dostupné. Dnes se víc a víc lidí obrací k tradičnímu léčitelství. Tradiční a konvenční způsoby léčení jsou pro mnohé velmi těžké, proto se využívají méně invazivní metody, které nemusí být vždy účinné jako ty tradiční.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button