Péče o těloPřírodní léčba

Vaše vlasy porostou jako divé: Stačí dvě polévkové lžíce tohoto zázraku!

Vlasy jsou pro mnohé ženy velkou doménou, pečují o ně, vydávají nemalé finanční prostředky na to, aby byly zdravé, pevné, lesklé a byly opravdu bohaté. Také muži mají komplexy ze svých vlasů, z toho, že jich mají málo, jsou řídké a, nebo vypadávají. Po tomto receptu budou vaše vlasy růst jako divé. Tradiční metody lékařského ošetření selhávají a vám se nechce dávat příliš mnoho peněz za produkty, které ne vždycky mohou pomoci? Sáhněte po domácích receptech, které jsou mnohem levnější a také mnohem účinnější.

Vypadávání a řídnutí vlasů

To platí zejména ve chvíli, kdy se jedná o vypadávání vlasů nebo řídnutí vlasů. Jedním z nejlepších způsobů, jak podpořit růst zdravých vlasů je využít přírodní dostupné prostředky. Šťáva z cibule a med může pomoci. Navíc, tyto položky máme všichni doma, takže si jednoduše můžete tento recept připravit i vy doma. Přinášíme návod, jak to celé funguje.

Cibulová šťáva

Cibulová šťáva obsahuje látku zvanou síra. Ta se snaží stimulovat vlasové folikuly a podporuje tak růst vlasů. Dokonce může zlepšit také krevní oběh. Síra je nezbytná pro produkci kolagenu a keratinu. To je nezbytné pro normální růst vlasů. Podle studie, která byla zveřejněna v časopise Journal of Dermatology, účastníci, kterým byla podávána cibulová šťáva, měli lepší vlasy. Rychleji jim opětovně rostly než těm, kteří jednoduše používali vodu. Med na druhé straně obsahuje antioxidanty, které zase podporují hladké a lesklé vlasy.

Níže přikládáme recept na cibulovou šťávu s medem. Uvidíte, jaké báječné účinky to může mít!

Část 1: Cibulová šťáva s medem

Ingredience:

  • Organická cibule
  • Syrový, organický med
  • Levandulová silice

Postup:

Vezměte jednu cibuli, oloupejte a nakrájejte. Dejte do mixéru a rozmixujte na kaši. Vezměte kaši, dejte jí do cedníku a pomocí lžičky z ní vymačkejte šťávu. Nyní vezměte med a přidejte dvě lžičky medu k cibulové šťávě. Poté do směsi přidejte pár kapek levandulového oleje. Vše zamíchejte a jste připraveni k léčbě.

Jak používat:

Vezměte lék z cibulové šťávy a medu, dejte na holá místa a masírujte. Poté vezměte sprchovací čepici či jinou pokrývku hlavy, dejte na vlasy a nechejte přes noc působit. Nemůžete-li spát v čepici celou noc, pak tento lék nechte na hlavě minimálně pár hodin, nejméně pak jednu hodinu. Opláchněte vlasy. Tento postup opakujte každý den, až uvidíte obnovený růst vlasů a budete spokojeni s výsledky.

Část 2: Medovo – česneková směs

Ve druhé části se problém s vlasy řeší pomocí konzumace tohoto léku. Postupujte podle níže přiložených pokynů.

Ingredience:

  • 3 stroužky organického česneku
  • 2 libry surového organického medu
  • 4 organické citrony
  • 200 ml organického lněného oleje

Postup:

Vezměte česnek a nakrájejte jej s citronem na plátky. Přidejte med a lněný olej, vše promíchejte a dejte do skleněné nádoby, kterou uložíte do lednice. Konzumujte jednu polévkovou lžíci před jídlem a to dvakrát denně, například ráno a večer.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button