KrásaPřírodní léčbaZdravé tipy

Zbavit se šedin bez kadeřníka a drahých barev na vlasy? Je to možné

Někoho potrápí již kolem 30, někoho postihnou až v důchodovém věku. Každopádně se dříve nebo později objeví a pravděpodobně je budeme chtít co nejlépe skrýt. Ano, mluvíme o šedinách! Nebojte se, už nemusíte investovat tisíce do kadeřníků a jejich prostředků. Poradíme vám rychlejší, levnější a účinnější způsob!

Zbavte se šedin navždy

Kromě typických barev na vlasy existuje mnohem lepší, a především přírodní způsob, jak se stříbra ve vlasech zbavit. Základem receptu je bramborový škrob, který dokáže šedé vlasy účinně zamaskovat.

Co budete potřebovat?

  • 5 brambor
  • šampon
  • kondicionér

Jak postupovat?

  1. Brambory oloupejte a slupky nechte vařit ve 2l vody.
  2. Jakmile budou měkké, kapalinu sceďte a přelijte ji do lahve, kde bude moci vychladnout.
  3. Poté si vlasy umyjte svým klasickým šamponem a vlasy ošetřete kondicionérem.
  4. Nyní použijte vlasovou vodu ze slupek a pomalými krouživými pohyby ji aplikujte do vlasů.
  5. Tento postup opakujte alespoň 3x týdně a postupně začnou šediny mizet.

Výsledky neuvidíte hned, je potřeba kúru opakovat po dobu alespoň 1 měsíce. Šediny začnou blednout, až zcela vymizí. Účinek nemusí být stoprocentní, ale ve většině případů zafunguje dostatečně.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button