Ostatní

Domácí šampon, po kterém vám budou růst vlasy jako o život

Vlasy jsou pro každou ženu velmi důležité, protože se jedná o symbol ženskosti. Dnešní životní styl však vlasům příliš neprospívá. Často se tak stává, že jsou vlasy poškozené, díky častým chemickým procedurám (barvení), tepelným vlivům (fény) a nesprávné péči o vlasy. Díky všem těmto vlivům jsou pak vlasy suché, křehké, tenké a poškozené.

Tyto faktory, společně s každodenním stresem a změnou organismu, vedou k vypadávání vlasů. Chcete-li snížit úbytek vlasů a mít vlasy krásnější a zdravější, používejte šampon, který vám dnes doporučíme. Snadno jej připravíte doma a již po prvním umytí si všimnete pozitivních výsledků. Vlasy budou silnější, nebudou se často lámat ani vám vypadávat. Navíc pravidelným mytím vlasů tímto šampónem získáte objem vlasů jako nikdy předtím.

Složení:

  • kopřivový šampon

  • Panthenol 100 ml

  • kapky z kopřivy 30 ml

  • kapky s vitamínem A+D 30 ml

  • ricinový olej 50 ml

  • vitamín B (dvě ampule)

Smíchejte celou láhev panthenolu a kopřivového šamponu. Také přidejte celou láhev kopřivových kapek. Kapky s vitamínem AD a ricinového oleje přidejte ve stejném množství.

Jak tento šampon funguje

Uvidíte, jak tento šampon bude na vaše vlasy působit, jako kouzelná mana.

Kopřiva: urychluje prokrvení pokožky hlavy, což vede k rychlejším metabolickým procesům. To umožní dalším složkám, aby se rychleji a snadno vstřebávaly do pokožky.

Panthenol: kyselina pantotenová (vitamin B5) působí blahodárně pro zachování adekvátní funkce pokožky hlavy a podporuje regenerační proces.

Ricinový olej: vitamín E a kyselina ricinová působí jako účinné antioxidanty. Ničí volné radikály a škodlivé látky, které působí na pokožku hlavy a vlasových kořínků. Ricinus má regenerační vlastnosti a působí jako antimykotikum. Chrání tak vlasovou pokožku, zjemňuje ji a léčí.

Kapky s vitamíny A+D: tyto vitamíny jsou součástí mnoha procesů v těle. Mají blahodárný vliv na pokožku hlavy a vlasy.

Vitamin B komplex: vyživuje vlasy a posiluje je.

Uživatelské zkušenosti s tímto šamponem

Podle uživatelských recenzí jsou vlasy při pravidelném používání nesrovnatelně lesklejší, pevnější a celkově krásné. Rychleji také rostou a jsou jemné na dotek. Při používání lze namasírovat pokožku hlavy a podpořit tak účinky šampónu.

Jestliže trpíte na suché vlasy, můžete si po umytí vlasů dopřát nějaký vlasový kondicionér nebo masku. V případě potřeby můžete také použít zbytek kopřivového šamponu, který je také skvělý na suché vlasy.

Pokud máte nadměrnou ztrátu vlasů, konzumujte kopřivový čaj nebo jiný nápoj z kopřiv. Tato rostlina reguluje hormonální stav a krevní obraz, protože právě nedostatek železa může způsobit vypadávání vlasů. Veškeré ingredience na tento vynikající šampon koupíte v obchodě, v drogerii nebo lékárně.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Podobné články

Back to top button