Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Přírodní recept proti hemeroidům? Brambory s olivovým olejem!

Hemeroidy jsou nepříjemné, dokáží člověka pěkně potrápit a způsobit mu řadu problémů, které musí řešit. Jsou to v podstatě zvětšené křečové žíly, které se objevují ve vchodu konečníku či přímo v konečníku. Žíly jsou cévy a jimi se vrací do srdce krev, která je zbavená kyslíku.

Podle statistik se hemeroidy vyvinou u více než 50 procent lidí, mnozí z nich o tom vůbec neví. Obtěžují a dělají problémy tehdy, když se zvětší a zanítí. Bez ohledu na to, jak hemeroidy vznikly, musí se řešit. Je to nepříjemné a často i bolestivé onemocnění. My přinášíme dva recepty na vnitřní a vnější hemeroidy. Tyto recepty jsou čistě přírodní, bez chemie a k tělu šetrné. Pomohou vám tak zbavit se hemeroidů snadno a z pohodlí domova.

potatoes-448613_960_720

Recept na lék proti vnějším hemeroidům

Na vnější hemeroidy pomáhají brambory a olivový olej. Brambory očistěte, nastrouhejte a nalijte na ně olivový olej tak, aby do něj byly jednotlivé kousky bramborů ponořeny. Vezměte pak sterilní gázu a dejte na ní kousky brambor. Tuto gázu přiložte na konečník a nechejte působit po celou noc.

Recept na lék proti vnitřním hemeroidům

I na vnitřní hemeroidy využijeme brambory a olivový olej. Brambory pečlivě oloupejte amnakrájejte do tvaru hranolek. Hranolky namočte do olivového oleje a umístěte je zcela do konečníku a nechte přes noc působit. Jednotlivé kusy hranolků se změkčí a z těla je dostanete ven spolu s vyprázdněním.

olive-oil-968657_960_720

Lidové recepty mohou pomoci

Tento recept pochází z lidového léčitelství, pomohl už mnoha lidem v problémech s hemeroidy a může pomoci i vám, stačí to jen vyzkoušet a sami uvidíte. Jde o recepty, které jsou na přírodní bázi, nijak tělu neublíží. Jsou jednoduché a snadné. Vyzkoušejte je a uvidíte, že i tento nepříjemný problém má své řešení.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button