OstatníPéče o těloPřírodní léčba

Tento recept vám pomůže zhubnout a zbavit se tak toxinů, které jsou uloženy v těle

Také dodržujete správnou životosprávu, jíte zdravě a střídmě, pohybujete se a pravidelně cvičíte? Pak děláte to nejlepší pro spalování tuků. Někomu může jít spalování tuků lehce a u někoho to naopak může být obtížnějším. Hlavním důvodem, proč tomu tak může být, jsou toxiny, které se v těle ukládají. Přesněji řečeno příliš mnoho toxinů.

Toxiny v tukových buňkách

Toxiny jsou pro lidské tělo škodlivé. V důsledku odbourávání tuků se tyto toxiny uvolňují zpět do krevního oběhu, takže je tělo umí rychle ze systému odstranit. V opačném případě se toxiny ukládají zpět do různých tukových buněk. Aby se tomu zabránilo, musí detoxikační systém v těle pracovat optimálně. Většinou to zname, že správně mají pracovat játra, ledviny, lymfatický systém a trávicí trakt. Vyzkoušejte i vy tento skvělý nápoj, který má detoxikační účinky.

Ingredience:

  • 2 litry čisté vody
  • 1 kus středního citrónu, který je nakrájený na tenké plátky
  • 12 kusů mátových listů
  • 1 střední okurka nakrájená na tenké plátky

Postup:

Všechny ingredience dejte do velké nádoby. Nechejte přes noc, aby se chutě mohly spojit. Vodu pijte v průběhu následujícího dne.

Další důvody, proč je tento nápoj prospěšný

Pro lidské tělo je velmi dobré, když se pustíte do hubnutí a vůbec do odstraňování toxinů z těla.

  • Přirozená detoxikace těla může záviset také na vodě, kterou vybíráte pro tento nápoj
  • Přináší do těla živiny, které vyžaduje detox těla
  • Velmi nízký obsah kalorií

Je velmi důležité pít dostatek vody, díky čemuž udržujete tělo hydratované a tím se eliminují tukové buňky. Samotné pití tohoto nápoje však v boji se spalováním tuků nepomůže. Musíte se zaměřit také na svůj jídelníček. Jíst zdravé potraviny, pravidelně cvičit. Tento nápoj je jen dalším nástrojem k hubnutí. Nejde jen o omezování příjmů kalorií, ale o konzumaci kvalitních a správných živin, které vaše tělo potřebuje, aby správně fungovalo.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button