Přírodní léčba

S tímto kořením vám zmizí vrásky

Vrásky netrápí jen ženy, ale i muže. Jedná se o estetický problém, který vidíme každý den při pohledu do zrcadla. Tento článek si dal za cíl podpořit přírodní péči a naopak poukazuje na škodlivost komerčních přípravků, které navíc vůbec nemusí být tak efektivní, jak často slibují. S tímto účinným přírodním kořením vrásky během několika dnů zmizí.

Co je tou tajnou přísadou? Zřejmě neuhodnete, dokud nenapíšeme, o co jde. Hovoříme o anýzu! Mimo svého mimořádného působení v prevenci proti zácpě, je také velmi užitečným kořením na odstranění vrásek.

 

Budete potřebovat následující ingredience:

  • hrstku anýzu
  • 1 šálek vody
  • malý hrnec

Tato metoda je velmi jednoduchá a snadná. Ze semen anýzu připravte čaj. Nechte ho vychladnout a po probuzení si jím umyjte obličej, zejména tam, kde se nachází vrásky. Výsledky vás překvapí, anýzový čaj je vyhladí a nebude po nich ani památky. Pozitivní na tom je, že se vrásek zbavíte přirozeným způsobem. Tady vidíte, že i drahé produkty jde nahradit daleko zdravějším složením anýzu.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button