Jídlo a stravováníPéče o těloPřírodní léčba

Přestaňte utřácet peníze za léky na vysoký krevní tlak. Vyzkoušejte náš přírodní lék a máte po problému

Pokud trpíte na vysoký krevní tlak nebo hladinu cholesterolu, musíte brát spousty léků, které mají vedlejší účinky. Většinou se však neví, že tento zdravotní problémy je možné vyléčit pomocí přírodních látek a téměř zadarmo.

Mezi nejčastějšími přírodními léky je česnek. Tato jedinečná rostlina má nespočet výhod pro lidský organismus. Již dlouhou dobu je součástí všech přírodních receptů na snížení cholesterolu a zlepšení srdečních funkcí. Není tedy žádným překvapením, že i v našem receptu je obsažen. Dnes si představíme recept s česnekem a červeným vínem. Jedná se o skvělý lék, který má i antioxidační účinky.

Přírodní lék na vysoký krevní tlak

Co budete potřebovat:

  • 12 stroužků česneku
  • 1/2 litru červeného vína

Jako první oloupejte česnek, omyjte ho a nakrájejte na čtvrtky. Umístěte nasekaný česnek do sklenice a přidejte víno. Uzavřete pevně a uložte na dobře osvětlené místo, kde je přímý sluneční svit. Nechte odpočinout po dobu 15 dnů.

Během této doby protřepejte několikrát sklenici, aby se oživili suroviny a všechny účinné látky se promíchaly. Po 15 dnech přelijte přes cedník obsah do tmavé láhve. Užívejte 50 ml tohoto přípravu třikrát denně po dobu 30 dní. Nevynechejte ani jeden den. Po té vysaďte na půl roku. Jakmile uplyne doba, můžete opakovat vše znovu. Zhruba po deseti dnech pocítíte první výsledky tohoto přírodního nápoje.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button