Péče o těloPřírodní léčba

Buďte atraktivní. Během deseti minut můžete být krásní i bez návštěvy salonu

Trápí vás vrásky? Necítíte se dobře ve své kůži? Potřebujete pozvednout sebevědomí? Tak vyzkoušejte náš přípravek. Užívejte ho po dobu jednoho týdne a budete překvapeni, jak snadno se zbavíte vrásek a vaše pleť bude krásně mladá a zářivá.

Jednoduchý recept na kosmetický přípravek

Pro tento kosmetický přípravek budete potřebovat pouze ingredience, které naleznete v kuchyni. Aby byl výsledek co nejlepší, je důležité užívat tento prostředek pravidelně a dlouhodobě. Po jedné aplikaci se znatelné výsledky nedostaví.

Co budete potřebovat:

  • Citrón
  • Cukr
  • Prášek z kurkumy

V misce smíchejte 1 lžičku cukru a polovinu lžíce kurkumy. Pořádně promíchejte a směs aplikujte na ½ citronu. Pořádně cukr vetřete, aby se dostal až do citronu. Nyní si citronem otřete obličej a mírně jej stiskněte. Očistěte obličej během 5 minut a poté jej opláchněte vodou. První polovinu máte za sebou.

Nyní si připravte opět směs cukru a citronové šťávy, do které položíte plátky rajčat. Nechte uležet pět minut a poté na stejnou dobu aplikujte na obličej. Následně vše opláchněte vlažnou vodou.

Citron je bohatý na vitamín C a kyselinu citronovou, která pomáhá rozjasnit a zesvětlit vaše póry a pokožku. Také je velmi účinný na akné, jizvy a tmavé kruhy pod očima.

Cukr odstraňuje příznaky stárnutí a také eliminuje póry na obličeji. Rajčata poté dodávají pleti potřebné živiny a také ničí skvrny od kurkumy.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button