OstatníZdravé tipy

Chcete svěží a voňavý dům? Vyrobte si vlastní osvěžovač vzduchu!

Snad každá žena si přeje, aby její dům či byt byl čistý a svěže voněl. Slyšeli jste někdy o Febreze? Je to nejefektivnější a nejběžnější osvěžovač vzduchu, který překryje pach sportovního vybavení, zvířecí pachy.

Jde o výrobek, který je pod hlavičkou společnosti Procter & Gamble. Tento osvěžovač vzduchu však může být drahý a také může být velmi škodlivý pro vás i pro zdravé celé vaši rodiny. Ovšem existuje jedno řešení, jak si nekupovat drahé a škodlivé osvěžovače, ale přesto svůj dům zahalit do příjemné vůně.

Vyrobte si osvěžovač

Domácí osvěžovač ušetří spoustu peněz a nebudete sebe a svou rodinu vystavovat nebezpečným chemickým látkám. Tento domácí sprej umí velmi efektivně odstranit zápach a je na 100% bezpečný a přírodní. Nepotřebujete mnoho věcí, stačí vám jen tři ingredience a můžete se pustit do samotné přípravy osvěžovače.

Jednoduchá příprava

Jde to velmi snadno a jednoduše. Stačí si připravit jedlou sodu, teplou vodu a měkké Unstoppables. To jsou zesilovače vůní a mají tu schopnost zvyšovat svěžest a to až na tři měsíce. Navíc nezanechávají žádné zbytky na tkaninách. Stačí pozorně sledovat video, vyrábět vše, podle pokynů a za pár chvil máte svůj vlastní osvěžovač, který provoní interié vašeho domu či bytu.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button