Přírodní léčbaZdravé tipy

Bolest kloubů? S tímto receptem se jí zbavíte!

Bolest kloubů je častým problémem a i když si lidé myslí, že jde o bolest, která se objevuje pouze u starších jedinců, může dnes postihnout i mladší lidi. Revmatoidní artritida, různé zlomeniny nebo dávná zranění, to mohou být základní důvody k bolesti kloubů. Bolest má vliv na váš běžný život a snažíte se jí zbavit.

Pomoc v přírodě

Bolest kloubů vám může narušit každodenní aktivity jako například pohyb, sport nebo jen obyčejnou chůzi. Nevydržíte stát dlouhou na nohou, některé prudké pohyby pro vás nejsou vůbec vhodné. Může se také stát, že se velmi brzy unavíte a obecně budete méně pohybliví, než před bolestí. Vyzkoušet můžete jednoduchý recept, který pomáhá vašemu zdraví a celkově umí léčit a zmírnit bolest kloubů.

Co budete potřebovat:

  • 1 polévková lžíce medu
  • 1 polévková lžíce hořčice
  • 1 polévková lžíce jemné soli
  • 1 polévková lžíce vody

Jak postupovat:

Postup je velmi jednoduchý, všechny výše zmíněné ingredience stačí smíchat do homogenní směsi. Poté už jen uložit do lednice a nechat odpočinout do dalšího rána.

Jak využívat:

Tuto směs jednoduše aplikujte na postiženou oblast. Následně omotejte plastovým sáčkem či potravinovou fólií a přidejte teplý šátek. Nechejte působit asi dvě hodiny a následně opakujte každý večer po dobu několika dní.

Jak to celé funguje:

Hořčice se používá při léčbě četných onemocnění, můžete jej použít k bolesti kloubů, svalů. Také pomáhá na spálené oblasti nebo při kožních problémech. Trpíte-li bolesti hlavy, pak po několika minutách bude bolest mírnější nebo úplně zmizí.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button