Zdravé tipy

Jak zjistit, jestli čekáte chlapečka nebo holčičku? S tímto jednoduchým testem to jde snadno!

Těhotenství je vždy radostná událost. Ženám roste v těle nový život, těší se na něj, jsou spokojené a šťastné. Budoucí rodiče také chtějí co možná nejdříve zjistit pohlaví svého nenarozeného miminka. Bude to chlapeček nebo holčička? Takové otázky si kladou snad všichni budoucí rodiče. Na ultrazvuku to nemusí být vždy stoprocentní a navíc ne vždycky se miminko na ultrazvuku „ukáže“ a maminky tak mohou chodit z kontrol zklamané. Existují různé způsoby, jak zjistit, jakého pohlaví je vaše nenarozené miminko. Jeden z těchto způsobu je DIY test predikace pohlaví, tedy přesněji test s pomocí jedlé sody.

Jedlá soda jako pomocník

balance-1302200_960_720[mks_pullquote align=“left“ width=“300″ size=“24″ bg_color=“#81d742″ txt_color=“#ffffff“]Máte nějaký zajímavý rodinný recept či tip, který si předáváte z generace na generaci? Chcete, aby jej pro své zdraví využili i ostatní? Napište nám jej na info@vitalitis.cz a my jej zveřejníme![/mks_pullquote]Jedlá soda, že by mohla pomoci určit pohlaví miminka? Zdá se to neuvěřitelné, ale stačí dát trošku jedlé sody na dno pohárku a pak k němu přidat trochu moči. Jestliže se jedlá soda rozpouští podobně jako limonáda, pak to může být chlapec. Jestliže tomu tak není a soda s močí nešumí, pak můžete čekat holčičku. Tato metoda může znamenat pro mnoho žen způsob, jak otestovat správnost ultrazvuku.

Tímto testem můžete otestovat správnost ultrazvuku. Až 22 z 31 testů se sodou odhalily pravdu. Jen 9 testů se mýlilo. Můžete tento způsob vyzkoušet a díky němu tak odhalit, jestli se vám v bříšku pohybuje syn nebo dcera. Jelikož není tento test přesný, berte ho zejména jako zábavu. Jde o zábavný způsob jak odhalit, jestli čekáte holčičku nebo chlapečka. Možná znáte i babskou radu s provázkem a prstenem. Nad břichem zavěsíte na provázku prsten, pokud se prsten hýbe v kruzích, pak je možná čekáte holčičku, houpe-li se prsten tam a zase zpátky, pak v bříšku možná nosíte chlapce.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button