Péče o těloPřírodní léčba

Návod, jak vytvořit nápoj pro očištění tlustého střeva

Tlusté střevo je poslední částí střeva. Jeho hlavní funkcí je zpracování potravin a odvádění škodlivin včetně nepotřebných látek z těla ven. V tomto článku si ukážeme návod, jak vytvořit nápoj pro očištění tlustého střeva.

Jak očistit tlusté střevo

Pročištění tlustého střeva je nesmírně důležité pro naše tělo, protože se odstraní všechny toxiny a odpadní látky hromadící se v tlustém střevě. Díky tomu budete mít mnohem zdravější tělo. Budete se tak i cítit.

Existuje mnoho různých nemocí, které napadají tlusté střevo – od syndromu dráždivého tračníku až po rakovinu. Je tedy na místě věnovat pozornost tomu, co se vám tělo snaží říct. Většina problémů se řeší pozdě, jelikož příznaky nemocí bývají ignorovány.

Pokud chcete očistit tlusté střevo od škodlivých látek a usazenin, vyzkoušejte náš přírodní recept. Je ideální na detoxikaci tlustého střeva.

Skvělá očista tlustého střeva

očištěníNa domácí pročištění tlustého střeva potřebujete:

  • 1 papáju
  • 3 citróny
  • 3 pomeranče
  • 2 opuncie

Postup přípravy:

Vezměte nůž a odstraňte všechny přebytky z opuncie, oloupejte pomeranče, citróny a papáju. Odstraňte také semínka. Nakrájejte jednotlivé suroviny na malé kousky a vložte je do mixéru. Mixujte do té doby, než získáte příjemnou a hladkou směs. Přidejte citrónovou a pomerančovou šťávu a znovu vše zamíchejte.

Každý den vypijte jednu sklenici. Výsledky jsou ohromující a budete se cítit mnohem lépe již za pár dnů.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button