Jídlo a stravováníPéče o tělo

Čaj, který ničí rakovinu prsu

Čím dříve zjistíte, že máte rakovinu, tím lépe. Obzvláště u invazivní rakoviny prsu je včasné odhalení velkou nadějí na vyléčení. Tuto nemoc postihuje jen ve Spojených státech každou osmou ženu. Jedná se o rakovinu s nejvyšším výskytem u žen.

Podle American Cancer Society bude do konce roku 2016 na 246 660 nových případů invazivní rakoviny prsu, z nichž 40 450 případů bude smrtelných.

Jak se pozná rakovina prsu

Mezi hlavní příznaky rakoviny prsu jsou uzlíčky, bulky v prsu a kožní změny. Je také známo, že žena trpí přebytkem estrogenu, který stimuluje růst nádoru. To je důvod proč mnohé ženy užívají potraviny s vlivem na metabolismus a vstřebávání estrogenu.

Účinný čaj na rakovinu prsu

  • 15 g čerstvého jetele
  • 5 g čerstvé třezalky tečkované
  • 1 list maliníku

rakovinu

Smíchejte 15 g čerstvého jetele s 5 gramy čerstvé třezalky tečkované a 1 listem maliníku. Nalijte horkou vodu na směs a přikryjte. Nechte alespoň 10 minut odležet. Poté vypijte zhruba 2-3 velké sklenice této směsi za den. Postup opakujte zhruba 14 dní.

Tento nápoj vám pomůže pročistit uzliny a krev. Funguje skvěle jako prevence proti rakovině, tak i při léčbě této zákeřné nemoci.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button