Péče o těloPřírodní léčba

Odstraňte velké póry z čela jen za pomocí dvou přírodních složek

Každý má póry, ale někteří lidé je mají velké. Obvykle se to týká jedinců, kteří mají mastnou T-zónu. Někdy tyto póry mohou vypadat jako velké díry na obličeji a dělají z hezké tváře neatraktivní a nerovnoměrnou.

Nevyhazujte peníze za kosmetické přípravky

Bez ohledu na to, jaké kosmetické přípravky používáte, jedná se o vyhozené peníze. Každý kosmetický produkt je jen krátce efektivní a v konečném důsledku se jedná o vyhozené peníze. Póry se po čase vrátí. Máme pro vás lék, který vám odstraní póry jednou navždy. Vyzkoušejte naše metody.

Vaječný bílek a citrónová šťáva

V šálku smíchejte citronovou šťávu a 2 bílky. Vytvořte pastu a aplikujte ji na čistou tvář. Po 15 minutách umyjte obličej a odstraňte odumřelé kožní buňky a mastnotu.

Rajčata a citrónová šťáva

Ze dvou rajčat vytvořte pyré. Přidejte citronovou šťávu a opět vše promíchejte do pasty. Aplikujte na obličej a nechte masku zaschnout po dobu 15 minut. Poté si opláchněte obličej. Díky rajčatům a citronu si vyčistíte všechny póry a zbavíte se mastnoty.

Růžová voda, citron a okurka

Toto kombo odstraňuje póry z povrchu a čistí ji. Za prvé oloupejte okurku a oddělte vnitřek. Vezměte 1 lžičku růžové vody a 4 kapky citronu a potřete touto směsí nějakou látku. Aplikujte na obličej po dobu 15 minut. Před opláchnutím musí maska zaschnout.

Ananas a citrónová šťáva

Smíchejte 2 lžíce ananasové šťávy a trochu citrónové šťávy. Namočte si kapesník a aplikujte směs na tvář. Nechte působit po dobu 10 minut a poté opláchněte obličej. Ananas obsahuje řadu enzymů a zmenšuje póry. Citron stahuje pokožku díky svým aktivním látkám.

Mandle a citrónová šťáva

Nechtě namočit mandle přes noc ve vodě. V dopoledních hodinách vezměte mandle a rozdrťte je na pastu. Poté přidejte 1 lžičku citronové šťávy a důkladně promíchejte. Naneste na obličej, nechte působit 25 minut a poté si opláchněte obličej.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button