OstatníPéče o těloZdravé tipy

Aplikujte deodorant pod prsa a uvidíte, jak vám pomůže!

Dnes má snad každý  ve své koupelně deodorant, jde o běžnou součást naší pravidelné hygieny. Jedná se o jednu z častých hygienických potřeb, kterou využívají všichni – muži i ženy. Během dne často spěcháte, potíte se a nemáte po ruce sprchu, abyste se osvěžili. Deodorant je skvělým pomocníkem!

deodorant

Deodorant v každé domácnosti

Nikoho tak nepřekvapí, že deodorant dnes najdeme v domácnosti i v dámské kabelce. V podpaží se díky němu nehromadí bakterie, nepáchne a udržuje vás svěží. Ovšem asi nikdy by vás nenapadlo, že deodorant je možno použít k mnoha dalším účelům, nejen pro podpaží.

Brání pachu a bakteriím

Deodorant je látka, která se aplikuje na lidské tělo a zabraňuje tak tělesnému pachu, který rozkládají bakterie v podpaží, na nohou a v dalších částech lidského těla. Potíte se i pod ňadry? Ať už podprsenku nosíte nebo ne, může to být velmi nepříjemné. Jde o prostředí, kde může vznikat mnoho bakterií a virů.

Deodorant? Vyrobte si jej doma!

Další využití deodorantu

Je-li to i váš případ a nepříjemné pocení vás dostihuje také v této oblasti, pak můžete vzít na pomoc deodorant a zabránit pocení. Jde o skvělý nápad, který můžete využít na mnoho jiných míst na těle, kde se lidé často potí. Problémy s pocením se tak jednoduše a snadno vyřeší.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button