Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Dejte jazyk na patro a dýchejte po dobu šedesáti sekund, neuvěříte, co to udělá s vaším tělem!

Možná se vám to bude zdát divné a nepravděpodobné, ale existují různé dýchací techniky, které vám mohou hodně pomoci. Jediné, co musíte udělat, je dotknout se jazykem chuťových buněk a poté dýchat. Může to pomoci lidem, kteří mají problémy s nespavostí. Asi se u toho budete cítit hloupě, když budete tuto techniku provádět, ale opravdu to funguje, ovlivňuje to spánek a vaše zdraví. Jak na to?

Použití

Jestliže máte problémy s nespavostí a nemůžete v noci usnout nebo se probouzíte, pak je tento trik právě pro vás. Pomůže vám ovlivnit spánek a co více, nebudete potřebovat žádné speciální zařízení, léky a tablety na spaní. Jednoduše usnete i bez nich, díky této dýchací metodě.

jazyk

Jak na to?

Jde o metodu, která byla objevena doktorem Andrew Weilem. Zmírňuje stres, pomáhá uvolnit vaše tělo a pomůže k celkovému zklidnění. Dotkněte se jazykem chuťových buněk, nechte jej tam a nadechněte se. Poté vydechněte a snižte jazyk. Jde o dýchací techniku, která je známá jako dýchací technika 4-7-8.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button