Jídlo a stravováníPřírodní léčbaZdravé tipy

Spalování kalorií během spánku? Tady je návod, jak na to!

Snad každý už někdy držel nějakou tu dietu a zkoušel hubnout. Vyzkoušeli jste už mnoho diet, triků, hubnoucích pilulek a „zázračných nápojů“, ale nic nepomáhalo? Ve skutečnosti můžete spalovat tuk i ve chvíli, kdy spíte. Vrtíte hlavou, že to není možné? Je to možné a v následujících řádcích se dozvíte i to, jak na to!

spalování

Spalování tuku v noci

Vaše tělo přirozeně spaluje tuk a kalorie po jídle. Nicméně v průběhu dne může být doba mezi jednotlivými jídly příliš krátká na to, aby tělo spálilo dostatečné množství tuku. Vaše tělo nejprve spálí sacharidy jako přímý zdroj energie. Když člověk spí, nepohybuje se tolik. Tudíž lidské tělo využívá na energii uhlohydráty. V průběhu spánku se lidské tělo také regeneruje a nahradí tak mrtvé buňky.

Hubnoucí proces začíná

Ideální je držet půst po dobu dvanácti hodin, aby to tělu přineslo ty správné výsledky. Omlazení a hubnutí těla začíná a má dostatečný prostor pro realizaci. Velký rozdíl však uvidíte i po osmi hodinách půstu, kdy se začíná spalovat přebytečný tuk a sacharidy. Ideálně poslední jídlo konzumujte v sedm hodin večer a snídani si dejte druhý den ráno v sedm hodin. Mezitím nic nejezte.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button