Péče o těloPřírodní léčba

Obnovte svou krev díky této skvělé přírodní směsi!

Poslední návštěva u vašeho lékaře nedopadla dobře? Výsledky krevních testů ukázaly, že vaše tělo na tom není dobře? Byly tyto krevní testy špatné? Pokud ano, pak je nutno zakročit a začít s tím něco dělat. A nemusí to nutně být konzumace léků, které vám mohou lékaři předepsat.

Jednoduchý a účinný recept

Vyzkoušejte raději přírodní metody, které vám mohou pomoci. Jestliže vaše imunita je oslabená, hemoglobin a železo jsou pod normálními hodnotami či je hladina lipidů a cholesterolů zvýšená, je to varovný signál. Musíte s tímto problémem začít něco dělat. Přemýšlíte nad tím, co to má být? My vám přinášíme jednoduchý recept, který pomůže obnovit vaši krev a dostane hodnoty do požadované hladiny.

Ingredience:

  • 450g červené řepy
  • 450g mrkve
  • 450g jablek
  • 2 kusy citronu
  • 200g surového organického medu

Postup:

Ze všeho nejdřív vezměte všechny přísady, kromě citronu a medu, a důkladně je omyjte. Následně nakrájejte na stejně velké kousky. Přidejte šťávu z obou citronů a promíchejte. Následně nechejte tuto směs odstát zhruba čtyřiadvacet hodin. Po této době vezměte misku či sklenici a také sterilní gázu.

Tuto gázu natáhněte přes misku či sklenici a směs nechejte propasírovat přes gázu. Do této směsi přidejte med a promíchejte, dokud se ve sklenici směs nestane homogenní. Směs uložte do sklenice s víkem a následně uložte to ledničky.

Jak tuto směs konzumovat?

Tato směs se doporučuje konzumovat každé ráno ještě před snídaní, na prázdný žaludek. Dejte si malou sklenici a uvidíte, jak skvěle zapůsobí na lidské tělo a hlavně na vaši krev.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button