Jídlo a stravováníPéče o těloPřírodní léčba

Špetka tohoto koření denně má efekt, jako hodina v posilovně, na srdce neexistuje nic lepšího!

Lidské srdce je velmi důležité, v podstatě nejdůležitější, proto je hlavní jej hýčkat, starat se o něj a dělat vše pro to, aby bylo zdravé, silné a pevné. Někdy se však stává, že lidské srdce je slabší, nepracuje tak, jak by mělo a potřebuje posílit. Postačí špetka tohoto koření.

kurkumy

Síla kurkumy

Lékařský význam a mnohé studie ukázaly, že kurkuma má celou řadu příznivých účinků pro lidské zdraví. Disponuje polyfenolem, který je známý jako kurkumin. Ten způsobuje lepší srdeční činnost a snižuje také riziko infarktu. Kromě toho byly prováděny nejrůznější studie, které ukazují, jak moc je kurkuma pro lidské srdce prospěšná.

Lékařské studie s kurkumou

Jedné studie se účastnilo dvaatřicet žen, které byly v menopauze či po ní. Kurkumu užívaly denně a to po dobu osmi týdnů. Vědci poté zjistili, že jejich krevní cévy byly v naprosto perfektním stavu. Kurkuma je velmi účinná v mnoha léčbách, umí účinkovat na více, než šest set nejrůznějších zdravotních problémů. V kombinaci s odbornou přípravou, poskytuje tělu úžasné vlastnosti. I když může zastat účinky hodinového posilování, je dobré mít na paměti, že nemůže nahradit výkon v posilovně v plné výši.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button