Jídlo a stravováníOstatní

Nejchutnější strava brambory a jogurt – za tři dny zhubnete pět kilogramů!

Snad každý někdy držel nějakou tu dietu, hubnul a snažil se více či méně úspěšně o „sundání“ nadbytečných kilogramů. Existuje nespočet různých diet, některé jsou účinné a jiné vyloženě nebudou fungovat už jen podle přečtení. My přinášíme dietu, která je pro lidské tělo vhodná a zdravá. A co víc, je také chutná, trvá tři dny a můžete během ní zhubnout až pět kilogramů.

Dieta s jogurtem a brambory

Jde o jednoduchou dietu, kterou můžete držet třeba přes víkend a během níž můžete zhubnout až pět kilogramů. Do těla přijímáte velmi málo kalorií a díky bramborám se budete cítit plně, pocit hladu se vám vyhne. Během této diety budete jíst vařené brambory a pít jogurty, které mají nízký obsah tuku. Bramborový škrob spolu s kyselinou mléčnou poskytuje minimální denní příjem kalorií.

Tělu prospěšné brambory

Když přicházejí do styku s vodou, škrob začíná v žaludku bobtnat, což přináší pocit sytosti. Proto tvrzení, že brambory jsou pro lidi s nadváhou špatné, je nesmysl. Samozřejmě nemáme na mysli hranolky, bramborové placky či americké brambory. Brambor obsahuje vitamíny a minerální látky, urychluje trávení a činnost střev.

100 gramů brambor obsahuje pouze 75 kalorií. Jen pro představu, je to méně, než sklenice pomerančového džusu, která obsahuje 90 kalorií. Na druhé straně jogurt podporuje a reguluje trávicí systém, odstraňuje nadbytečné tekutiny, toxiny a jiné škodlivé látky pryč z vašeho těla. Jak by měla taková dieta vypadat?

brambory

První den

Snídaně: Jedna vařená brambora bez soli a jedna sklenice jogurtu

Oběd: Dvě vařené brambory bez soli a jedna sklenice jogurtu

Večeře: Dvě sklenice jogurtu

Druhý den

Snídaně: Jedna sklenice jogurtu

Oběd: Dvě vařené brambory bez soli a jedna sklenice jogurtu

Třetí den

Snídaně: Jedna vařená brambora bez soli

Oběd: Jedna vařená brambora bez soli a jedna sklenice jogurtu

Večeře: Jedna sklenice jogurtu

Důležité upozornění

Dieta je velmi přísná a striktní, není vhodná pro lidi, kteří mají nějaký zdravotní problém a také pro lidi, kteří mají fyzickou zátěž, ať už pracují nebo pravidelně sportují. Výrazně se nedoporučuje držet déle, než tři dny. Výhodou této diety je, že je krátká a výsledky jsou velmi rychlé. Je to také díky tomu, že má jídlo nízkou výhřevnost.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button