Jídlo a stravováníOstatníPéče o tělo

Smíchejte banán, med a vodu, rázem zmizí kašel a bronchitida

Léčba kašle a bronchitidy je často složitá, musíte sáhnout po lécích, chodit k lékařům a podobně. V léčbě si však můžete pomoci také s přírodním prostředkem. Ten obsahuje některé nejstarší a nejvýkonnější ingredience, které pomohou uklidnit krk, plíce a tak léčí kašel a bronchitidu. Med a banány mají velmi silné účinky. Tento lék mohou využívat také děti, pomůže na jakékoliv bolesti krku, kašel a dokonce také může pomoci na žaludeční problémy. Jak si tento přírodní lék připravit?

Ingredience:

  • 2 středně zralé banány s tečkami
  • 2 polévkové lžíce surového organického medu
  • 400ml vroucí vody

Postup:

Z banánů sundejte slupku a s pomocí plastové či dřevěné vidličky rozetřete. Jestliže jej rozetřete kovovými příbory, stává se banán tmavší, což v tomto případě nedoporučujeme. Vložte banány do hrnce a přidejte do nich vařící vodu. Nechte tuto směs vařit asi 30 minut. Jakmile směs ochladne, přidejte med. Je důležité, abyste med přidali až úplně naposledy.

Jak tuto směs používat?

Čtyřikrát denně konzumujte 100 ml tohoto léku. Toto dávkování stačí na jeden den, proto je nutno každý den připravit nový. Výsledky uvidíte již za pět dní. Kašel se utlumí a zastaví, bronchitida zmizí.

Vyzkoušejte i vy tento skvělý přírodní lék a uvidíte, jak skvělé výsledky zanechá.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button