Péče o těloPřírodní léčba

Aloe Vera je skvělý lék na poničené vlasy

Pokud jsou vaše vlasy poničené, lámavé a rostou velmi pomalu, pak je tento článek pro vás. Představíme vám úžasnou přírodní metodu, která vám pomůže vyléčit vaše vlasy a dodat jim sílu a lesk. Funguje to opravdu skvěle.

Jak navrátit vlasům původní lesk

Tento recept je velmi jednoduchý a účinný. Jediné co potřebujete je kokosový olej, ricinový olej, kapsle s vitamínem E, Aloe Vera gel a misku. Všechny ingredience zakoupíte v lékárně nebo v obchodech se zdravou stravou.

Gel z Aloe Vera naneste na hlavu a pořádně vmasírujte. Je důležité mít gel, který není chemicky upraven a je co v nejčistší podobě. Následně smíchejte 1 polévkovou lžíci ricinového oleje s dvěma lžícemi kokosového oleje. Nakonec přidejte vitamín E, který získáte propíchnutím kapsle. Vše vložte do misky, kterou umístíte ke zdroji tepla. Všechny ingredience hezky povolí a promíchají se. Zhruba po pěti minutách by měl být horký olej připraven.

Nyní olej naneste na vlasy a vmasírujte do pokožky hlavy pomocí konečků prstů. Masáž by měla trvat minimálně pět minut. Poté nechte dalších pět minut vlasy odpočívat. Následně opět masírujte zhruba dvě až tři minuty. Nakonec vlasy opláchněte horkou vodou a umyjte si vlasy šamponem.

Vytvořený olej skladujte ve skleněné láhvi a léčbu opakujte 4-5 krát týdně. Za tu dobu se váš objem vlasů zlepší zhruba o 55% a kvalita vlasů bude lepší.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button