Jídlo a stravováníPéče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Zhubněte až 5 kilogramů za měsíc díky tomuto nápoji!

Hubnutí je pro mnohé věčným problémem; snaží se nadbytečné kilogramy shodit, avšak komu by se chtělo cvičit, hlídat si stravu a podobně. Existují však potraviny, které tělu pomáhají aktivně ztrácet na váze a také jej pomáhají detoxikovat a čistit. S takovými potravinami se pak hubne o dost jednodušeji.

Jednoduchý recept

Existuje však jednoduchý recept, který kombinuje různé zdravé potraviny, jež přináší chutné jídlo a navíc pomohou při cestě k vysněné postavě; pomáhají velmi dobře hubnout. A dokonce se vám může podařit zhubnout až pět kilogramů za jeden měsíc. Jak? Jednoduše, vyzkoušejte tento recept!

Ingredience:

  • Ovesné vločky
  • Kefír
  • Kakao
  • Lněné semínko

Postup:

Do vroucí vody dejte sušené švestky a nechejte pět až deset minut. Smíchejte suché přísady, přidejte kefír nebo jogurt a dobře promíchejte. Následně sceďte švestky, promíchejte se zbytkem směsi a dejte do lednice, kde necháte odpočívat přes noc.

Ráno máte připravenou zdravou snídani, která vám pomůže v hubnutí a detoxikaci těla. Tento recept se konzumuje ráno namísto snídaně a umí zajistit opravdu mnoho skvělých účinků. Zlepší se vaše celkové zdraví, a co víc, uvidíte, že hubnete a to opravdu rychle. Během jednoho měsíce konzumace můžete zhubnout až pět kilogramů!

Jak to celé funguje?

Tato směs obsahuje sušené švestky a ovesné vločky. Tyto potraviny jsou extrémně účinné pro zdraví trávicího ústrojí, protože pomáhají při trávení a podporují úbytek hmotnosti. Další přísadou je kefír, který je podobný řeckým jogurtům. Mnoho vědců se domnívá, že probiotika v kefíru mohou pomoci při úbytku hmotnosti.

Probiotika pomáhají udržet přirozenou rovnováhu ve střevech, což hubnutí může pomoci. Obáváte-li se, že tolik mléka ve vaší stravě vám neprospěje, není tomu tak. Konzumace nízkotučných mléčných výrobků třikrát denně může být užitečnější při podpoře úbytku hmotnosti.

Kefír – nemusí být vždycky dostupný, proto jej můžete nahradit jogurtem s nízkým obsahem tuku. Jde o velmi dobrou náhradu. Kefír a nízkotučný jogurt mají mnoho stejných probiotických vlastností. Velmi dobře také chutnají.

Kakao – může se jevit jako trochu zbytečná ingredience, která dodává jen dobrou chuť. Ovšem organický kakaový prášek se využívat po staletí. K čemu? K detoxikaci těla a usnadnění vylučování škodlivých chemických látek z těla. Když budete do směsi přidávat kakao, pak se ujistěte, že využíváte syrový, organický, kakaový prášek, abyste získali ten nejlepší efekt!

Lněné semínka – jsou naplněna vitamíny, vlákninou a omega-3 mastnými kyselinami. Absorbuje toxiny z každodenního jídla, které konzumujete. To umožní lépe regulovat chuť k jídlu, pomáhá vašemu trávení a zbytečně nezatěžuje vaše tělo.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button