Ostatní

Nejlepší tipy, jak vypadat štíhlejší během pár okamžiků

Nedaří se vám držet dietu, protože jste zaplaveny prací? Nebo prostě nemáte dostatečnou vůli a odhodlání? Nenechte se stresovat. Však vy víte, jak se dostat zpět do formy (dieta, cvičení, bla, bla, bla). Pokud však máte již zítra vypadat štíhlá a sexy, zde je několik triků, které vám pomohou cítit se sexy a vypadat štíhle během mrknutí oka.

Správné oblečení

Oblečení je alfou omegou. Správným stylem lze zhubnout jen na oblečení pár kil. Zvýrazněte svůj pas s kalhotami nebo džínami s nízkým pasem a kapsou na zadní straně (nejlepší volna pro zvýraznění plochého zadečku). Džiny by měly být trošku těsné, ale ne příliš. Vyhněte se příliš světlým barvám. Ty opticky zvětšují, stejně jako kostkované šaty nebo šaty s širokými pruhy. Zapamatujte si jednoduché pravidlo – čim tmavší barva, tím štíhlejší pas. Noste těsné košile s hlubším výstřihem. Pokud se domníváte, že větší oblečení zakryje přebytečná kila, mýlíte se. Budete vypadat ještě větší. Hlavním kouzlem v oblékání je odvedení pozornosti od problémových míst na ta atraktivní, výstřihem tedy nešetřete.

Podpatky jsou povinnost

Jedná se o nejrychlejší způsob, jak zúžit postavu. Jsou to jednoduché počty. Pokud jste vysoká 165 cm a máte 65 kg, s vysokými podpatky můžete dosáhnout výšky 170 se stejnou hmotností. Váha sice zůstane stejná, ale opticky budete vypadat štíhlejší a přitažlivější.

Využijte make-up

Pomocí make-upu zvýrazněte lícní kosti. Odstín ve vašem obličeji, také hraje velkou roli. Zapracujte na svém líčení v oblasti lícních kostí a mírně pod nimi, dosáhnete tak úžasných výsledků. Efekt úzkých tváří je na dosah.

Buďte okázalá

Nebojte se použít ženské zbraně na odvedení pozornosti. Pokud si však ani v tomto nejste jistá, vyzkoušejte něco třpytivého či lesklého. Zkrátka něco, co odvede pozornost. Skvělou možností jsou třpytky nebo různé oleje či mléka s jemnými částicemi, které odrážejí světlo. Jednoduchý trik z vás udělá na oko štíhlejší ženu.

Mějte sebedůvěru

Přestože se cítíte pod psa, neznamená to, že tak musíte i působit. Narovnejte se, dejte ramena dozadu a buďte na sebe pyšná. Pár kil navíc z vás nedělá chudinku. Právě naopak. Prodejte své přednosti a ukažte, že je tohle přesně to, co chcete. Se správným postojem z vás bude vyzařovat sebevědomí a budete se cítit skvěle. Stačí si jen udržet pozitivní myšlení v hlavě.

Procvičte bříško

Předtím, než vyrazíte do společnosti, proveďte pár cviků na bříško. Svaly se zpevní a zatáhnou. Díky tomu se vám zmenší objem bříška a budete vypadat hubenější.

Účes

Prohrábněte si krátké vlasy. Udělejte vše proto, abyste měly pořádný objem a krásné lesklé vlasy, které budou upoutávat pozornost. Pokud máte příliš buclaté tváře, mějte kratší vlasy po stranách. Opticky zúžíte kulatější tváře a získáte ostřejší linky. Pomocníkem mohou být i světlejší pramínky vlasů, které přitahují světlo a odvádí pozornost.

Zázračné menu

Nyní pro vás máme rady a triky ohledně jídelníčku, který vám pomůže zbavit se látek, které tělo nafukují a nebo zadržují příliš vody v těle.

Pijte hodně vody

Denně vypijte alespoň 8-10 sklenic vody. Pitím velkého množství vody urychluje trávení a odstranění soli z těla, která zadržuje vodu. Nemyslete si však, že pokud přestanete pít vodu, dostaví se kýžený efekt. Právě naopak, nedostatek vody způsobuje, že tělo ji zadržuje společně se solí. Dochází následně k nadměrnému otékání. Pravidelný a dostatečný pitný režim způsobí vyplavení zadržené vody a soli. Budete hubenější i na místech, u kterých byste to nečekaly.

Syrová strava

Dopřejte si v dopoledních hodinách, místo klasické snídaně nebo svačiny, jeden kus ovoce. Nejenže vám to pomůže s úspěšným dokončením „WC mise“, ale také vám to „srovná“ bříško. Navíc je syrová zdravá mnohem zdravější, než bílý rohlík s máslem.

Nadýmání

Vyhýbejte se těžko stravitelným potravinám, které způsobují nadýmání. Nemusíte je úplně vyškrtnou ze svého jídelníčku, ale omezte je. Dopřejte si radši ovoce a zeleninu, která má pozitivní vliv na naše zdraví, váhu a například i pleť.

Snižte příjem sacharidů

Přestaňte jíst rychlé cukry, které vám nedodají žádnou energii a jen způsobují ukládání tuku. Navíc zadržují vodu a způsobují otékání těla, kterému chcete zabránit.

Vyhněte se soli

Vyhněte se potravinám s příliš vysokým obsahem soli. Ta způsobuje nadýmání, zadržování vody a zhoršení pleti. Nebo tohle chcete?

Ruce pryč od alkoholu

Pití alkoholu způsobuje dehydrataci. Tělo následně reaguje zadržováním vody v těle na partiích, jako je tvář, krk a další. Pokud si chcete dopřát skleničku, pijte s mírou a ke každé sklence alkoholu vypijte minimálně jednu skleničku vody.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Podobné články

Back to top button