OstatníPéče o těloZdravé tipy

Tyto tipy mají cenu zlata: Metoda vám pomůže vybrat skvělý základ pro vaši pleť!

Lidská pleť a péče o ni je velmi důležitá, musíte o ní však dbát pravidelně. Myslet především na to, jak případné problémy vyřešit a pleti dodat přesně to, co potřebuje. Tyto tipy vám mohou pomoci vybrat ideální pudry pro vaši pokožku a co víc, dozvíte se také to, jak je použít.

tipy

Náchylnost k akné

Je vaše pokožka náchylná k akné? Doporučujeme používat jen jednu vrstvu pudru, protože jinak to bude mít spíše opačný účinek. Použijete-li více vrstev, vaše pokožka bude vypadat jako po použití krémů a problémy, které chcete skrýt, budou víc, než zřejmé a zbytečně na ně tak upozorníte.

Zralá pleť

Máte zralou pleť a trápí vás, že není vše tak, jak má? Vaše pleť může vypadat mladší, a to až o deset let! Ovšem jen v případě, že použijete takový pudr, který bude vaší pleti vyhovovat. Vyhněte se těžkým pudrům, které upozorňují na vaše vrásky, mají tendenci do nich zalézat, a tím pádem vylezou do popředí. Zvolte lehké a výživné pudry nebo BB krémy, které navíc i vyživují pokožku.

Suchá pleť

Máte-li pleť suchou, musíte jí dodávat živiny, jste tedy nuceni sáhnout po kvalitním krému, který bude vaší pleti vyhovovat. Pleť potřebuje živiny a také lehký základ, aby se předcházelo poškození kůže.

Mastná pleť

Máte-li pleť mastnou, pak můžete mít sklony k lesklé pleti. Zabráníte jí tak, že budete využívat pudr, který tomu předejde. Vyberte pudr, který bude mít střední a vysokou míru pokrytí. Mějte na paměti také to, že je důležité aplikovat na pleť pudr pomocí houbičky, ne pomocí prstů. Jestliže budete pudr nanášet pomocí prstů, pak budete maz přenášet po celém obličeji.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button